Staudt: Közrendvédelmi telepre a szocialistákkal!

2010. szeptember 17. 09:17

A Jobbik főpolgármester-jelöltje nemcsak a bűnöző romákat, de az MSZP-seket is közrendvédelmi telepekre küldené. Staudt Gábor szerint csak az ő pártjának van programja a bűnözés megfékezésére.

2010. szeptember 17. 09:17

„Ha a Jobbikon múlna, nemcsak a bűnöző romák, de az MSZP-sek is közrendvédelmi telepekre kerülhetnének, ezért érthető a szocialisták tiltakozása az ötlet ellen” - mondta el Staudt Gábor a Magyar Hírlapnak. A párt főpolgármester-jelöltje nem érti, hogy a Fidesz miért nem támogatja a Jobbik közrendvédelmi telepek létrehozásáról szóló ötletét, hiszen éppen a kormánypárt terjesztette elő azt a törvényt, hogy elzárással szankcionálják a kisebb bűncselekményeket is.

Staudt rákérdezett, hogy hol fogják elhelyezni a bűnözőket; a túlzsúfolt börtönökben, vagy pedig a minimális kapacitású rendőrségi fogdákban? „A békés együttélés érdekében valódi alternatívát kell nyújtani arra, hogy mi lesz az adófizető állampolgárok életét megkeserítő emberek sorsa. Erre csak a Jobbiknak van programja” - szögezte le Staudt, majd hozzátette: „A Rózsadombról könnyű jogvédőnek lenni”. A főpolgármester-jelölt leginkább a kötött pályás közlekedést fejlesztené Budapesten, a hajléktalan-kérdésről szólva pedig elmondta: közmunkát végeztetne az otthontalanokkal.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoli 29
2010. szeptember 17. 14:49
Ez már komolytalan. Pont, mint a Jobbik.
deerg
2010. szeptember 17. 12:23
Szivesen látnék rabláncon egyik-másik gazembert, de ezek a kijelentések igazán populisták éés ostobák egyben. De hát ha a proliknak ez kell.... Borzasztóan komolytalan ez a csoportosulás, a teljes kocsmapolitizálás csimborasszója.
gross
2010. szeptember 17. 12:16
Remélem, hogy azért fel nem koncolná őket, mint a régi szép időkben.
Kernel
2010. szeptember 17. 11:15
Van logika abban, hogy az mszp-seket is táborokba küldjük. Ezt az a mai videó is megerősíti amiben a nyugger szocik megtámadják a Hír TV riportereit mert felvételt mertek készíteni az imádott gyf-ükről... Ezek nem emberek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!