Zaklatta kollégáját az MSZP jelöltje?

2010. szeptember 27. 10:55

A csepeli szocialista polgármesterjelöltet egy régi alkalmazottja vádolta meg a szexuális zaklatással és zsarolással. Németh Mónika a Csepel.info-nak számolt be Szenteczky János állítólagos tetteiről.

2010. szeptember 27. 10:55

A Csepeli Vagyonkezelő Zrt. egy korábbi dolgozója a Csepel.info-nak elmondta: a vállalat volt igazgatója szexuálisan zaklatta őt. Szenteczky János jelenleg a csepeli szocilista polgármesterjelölt szerepét tölti be. A nő elmondása alapján Tóth Mihály akkori polgármestertől is segítséget kért, aki semmitmondóan válaszolt megkereséseire.

Németh Mónika részletesen beszámolt élményeiről: „Elfogadhatatlan és tűrhetetlen módon több alkalommal éjszaka is becsengetett a lakásomra. A céges levelezést is felhasználta zaklatásomra, rendszeresen küldött leveleket munkaidőn kívül, éjszaka is. Erőteljesen nyomult és különböző módokon visszaélve munkahelyi, illetve más vélt és valós hatalmával megfenyegetett, hogy a családtagom, aki szintén a Csevak Zrt. alkalmazottjaként dolgozott (nyugdíj előtt 4-5 évvel) utcára kerül, amennyiben nem ér célhoz. Feljelentést azért nem tettem, mert védtem a családomat”.

A korábban állítólag zaklatott dolgozó 2008. március 3-án rendkívüli felmondással távozott a Csevak-tól. Most elmondása alapján azért állt a nyilvánosság elé, hogy Szenteczky János ne lehessen csepeli polgármester, és többé ne fordulhasson elő az övéhez hasonló eset.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hogyne
2010. szeptember 27. 15:23
Nem lennék meglepődve.
hori77
2010. szeptember 27. 14:20
akcióban a "demokraták":D
bogyo01
2010. szeptember 27. 12:19
ez hülye! ennyi!
magnamater
2010. szeptember 27. 11:58
Világszerte az a tapasztalat, félve a bosszútól, félve a szégyentől, a nők nagy része inkább hallgat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!