Papcsák vizsgálja az Educatiót

2010. október 28. 08:26

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatalhoz fordul az elszámoltatásért felelős kormánybiztos az Educatio Kft. vagyonvesztése miatt. A társaság vagyonkezelési jogait Hiller István oktatási miniszter 2008-ban kapta meg.

2010. október 28. 08:26

A Magyar Hírlap értesülései szerint az elszámoltatásért felelős kormánybiztos a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalhoz fordul az előző ciklusban az oktatási tárcához került Educatio Kft.-nél történt jelentős mértékű vagyonvesztés miatt. Papcsák Ferenc a Kehitől a vagyonvesztés okainak kivizsgálását várja, valamint azt, hogy milyen felelősség terheli ebben a társaság korábbi vezetését. Hiller István volt oktatási miniszter 2008-ban kapta meg a társaság vagyonkezelési jogait.

Papcsák vizsgálja azt is, hogy mire fordították a felsőoktatási felvételi eljárás során a jelentkezők által befizetett díjakat, illetve hogy kifizették-e az Educatio által végzett szolgáltatások ellenértékét a megrendelők.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!