MSZP: Őfelsége ellenzékei

2010. december 08. 18:16

A szocialisták szerint a parlamentbe újonnan bekerült két párt háttéralkut kötött a kormánnyal, ezért szavazták meg költségvetési módosító indítványaikat.

2010. december 08. 18:16

Török Zsolt, az MSZP szóvivője kijelentette: pártja szerint az LMP és a Jobbik háttéralkut kötöttek a Fidesszel, ezért szavazták meg költségvetési módosító indítványaikat. A történtek „azt látszanak bizonyítani, hogy »ellenzékei mégis kedvesek őfelsége számára” - tette hozzá a szóvivő.

A szóvivő szerint ezzel az LMP és a Jobbik hitelessége megkérdőjelezik, míg az igazi ellensúly a szocialista párt marad. Török úgy véli: a Fidesz-KDNP csak azért nem támogatott néhány módosító indítvány, amiért azokat az MSZP nyújtotta be. Az MSZP módosítóival jót tennének az embereknek - tette hozzá.

.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2010. december 09. 11:46
Mára a Fidesz Jobbik násztánc lett belőle. A számukra szomorú tény: ők a magyar politika leprásai. Talán nem véletlenül!
hátakkor
2010. december 09. 10:32
ez az ellensúly ki van lőve a világűrbe. Zsóti ma hanyadik viszkid után, mikor és melyik éjszakai járatra szállsz fel?
drieno
2010. december 09. 10:23
ugye ő volt az a demokrata, aki a Szász nevű PSZÁF vezetőt lecsukatta volna?
Yor
2010. december 09. 10:23
Hagyó "úr", már -40 kilóval büszkélkedhet, mellé kellene tenni egy kis tapasztalatcserére Török elvtársat is. Hátha megszépülne......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!