Elfogultságot jelentett be Kiss Árpád

2011. április 13. 11:56

Elfogultságot jelentett be az ügy vezető bírója ellen a romagyilkosságok elsőrendű vádlottja, Kiss Árpád és védője. Miszori László nem érzi magát elfogultnak.

2011. április 13. 11:56

Elfogultságot jelentett be a romagyilkosságok elsőrendű vádlottja, Kiss Árpád és védője szerdán Miszori László bíró ellen. Az indítványát azzal magyarázták, hogy a bíró a korábbi tárgyaláson megjegyzésével minősítette a bizonyítási eljárási dokumentumokat, illetve egy telefonszámról és egy fényképről a szakértői jelentés ismertetése nélkül megállapította, hogy azok Kisshez tartoznak. Miszori László kijelentette: nem érzi magát elfogultnak.

A tárgyalás ezután két vádlott, Csontos István és Kiss Árpád szembesítésével folytatódott, kettejük vallomása ugyanis ellentmondásos volt. A szembesítés azzal zárult, hogy egyikük sem beszélt – írja a Magyar Nemzet.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rakosi
2011. április 13. 21:15
Érdekes, hogy a rasszista Kiss Árpád izraeli kibucos időtöltése sem, a nyomozószerveket sem a bíróságot nem hozza lázba! A sajtó is kerüli a témát. Eltűnt egy több milliót érő ritka mesterlövészpuska a lefoglalt fegyverarzenálból és senkinek nem fordul meg a fejében, hogy ilyesmit a Moszad is kölcsön adhatott! Kínosan kerüli az izraeli szál gombbolygatását a fideszes adminisztráció is! Vajon miért? A likudos testvérpárti kapcsolatok ennyire fontosak lennének?
drieno
2011. április 13. 14:23
azt ugye nem a miszori fogja megállapítani, hogy elfogult vagy sem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!