Jobbik: A Fidesz nem garantálja a közbiztonságot

2011. április 27. 11:14

Volner János szerint a gyöngyöspatai eseményekkel nyilvánvalóvá vált: a kormány nem képes biztosítani a közrendet, ezért csendőrség felállítására van szükség.

2011. április 27. 11:14

Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese szerdán kijelentette: a keddi gyöngyöspatai verekedés bizonyítja, hogy „Magyarországon a közbiztonság válságba került és a Fidesz-kormányzat nem képes garantálni sehol az országban a rendet és a közbiztonságot.”

A Jobbik követeli, hogy „szerencsétlenkedő, elbizonytalanodott és politikai érdekeknek alávetett rendőrség helyett állítsák fel a csendőrséget, mert egy ilyen szakosodott, a cigánybűnözéssel a harcot felvenni tudó rendészeti egység nélkül nem lesz képes felvenni a harcot a kormányzat a jelenlegi helyzettel.”

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
denever
2011. április 28. 14:46
"a Fidesz nem képes garantálni a közbiztonságot" nem. de ez nem is a fidesz vagy a jobbik dolga. ez allami monopolium, ezert van a rendorseg.
Zázrivecz
2011. április 27. 14:34
Na megint mennek a nagy szólamok az értelmiségi mélymagyaroktól. Nem csendőrség kell buzerátorok, hanem egy normálisan feltöltött és képzett rendőri állomány. Egy csendőrség 10x annyiba kerülne az államnak mint a rendőri állomány rendbetétele. Új törvények, jogszabályok, személyi állomány fizetése, külön vezetőség (megint sok ingyenélő), eszköz és járműbeszerzés, képzés, ruházat, országos hálózat és kommunikáció kiépítés stb. Itt látszik, hogy a Zombiknak is csak hang petárdái vannak amit időnként bedobnak a köztudatba, a sok hülye meg ész nélkül óbégatja, hogy szebb jövőt meg csendőrséget! Hova süllyedt ez az ország bammeg. Azért a kormány munkája mellett sem mehetünk el szó nélkül, új laptopok meg egyéb baromságok helyett inkább a rendőrség létszámának növelésére kellene fordítani a pénzt!
kispufi
2011. április 27. 12:56
senkiknz-nek, no, de valamiért nem hajlandó megjeleníteni ez a nyavalya
kispufi
2011. április 27. 12:55
erre szólt előző válaszom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!