Szlovákia kiadja Rohácot

2011. április 11. 12:43

A szlovák férfinak köze lehet Fenyő János vállalkozó 1998 februári meggyilkolásához.

2011. április 11. 12:43

Szlovákia kiadja Jozef Rohácot Magyarországnak - döntött hétfőn a legfelsőbb szlovák bíróság. A testület elutasította Rohác fellebbezését a Nyitra Megyei Bíróság korábbi, erre irányuló döntése ellen.

Rohácot egy Magyarországon kiadott európai elfogatóparancs alapján vették őrizetbe február közepén Szlovákiában. A magyar hatóságok nem hozták nyilvánosságra, miért körözik Rohácot. A sajtóban megjelent értesülések szerint a szlovák férfinak köze lehet Fenyő János vállalkozó 1998 februári meggyilkolásához.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerecsen
2011. április 11. 23:22
Kereshetünk új elnököt a Magyar Úszószövetség élére! Ha Rohác-csal üzletet köt az ügyészség, akkor az életfogyt. helyett kiadja Gyárfás Tamást, akinek komoly ellentéte volt Fenyő Jánossal. Le akarta nyúlni a Nap TV-jét. Ezért nyaggatták is a rossz arcú barter-királyt, de 1998. tavaszán a Doszpot Péter vezette nyomozás elsikálta. Lett is a sztárnyomozóból MSZP-s képviselő 2002-ben... A FIDESZ tudhat valamit, mert az Úszószövetség főtitká- rát már lecserélték és Gyárfáson keresnek 200 milliót.
drieno
2011. április 11. 13:28
erre mondják, hogy forró nyom?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!