Dönthetnek a Hunvald-ügy vádlottainak névsoráról

2011. május 27. 07:59

A Fővárosi Bíróság elévülésre hivatkozva már 13 esetben szüntette meg az eljárást számos közokirat-hamisítással kapcsolatos vádpontban a Hunvald-perben. A Fővárosi Ítélőtábla várhatóan a júniusi tárgyalási napig dönt arról, mindez jogszerűen történt-e.

2011. május 27. 07:59

Még a Hunvald-per júniusi tárgyalási napja előtt dönt a Fővárosi Ítélőtábla arról, hogy a Fővárosi Bíróság jogszerűen szüntette-e meg az ügy 13 vádlottja esetében a büntetőeljárást - írja a Magyar Nemzet.

A Fővárosi Ítélőtábla több mint egy hete kapta meg a fellebbezés dokumentumait a Központi Nyomozó Főügyészségtől az ügyben. A Magyar Nemzet úgy tudja, a táblabíróság kollégiumvezetője már megbízta a kijelölt bírót az elévülésről rendelkező bírósági határozat, illetve a fellebbezés elbírálásával, így a vádlottak végleges névsoráról a júniusi tárgyalás előtt döntés születhet. A Fővárosi Bíróság elévülésre hivatkozva, már számos közokirat-hamisítással kapcsolatos vádpontban az ötödrendűtől a tizenheted rendű vádlottig 13 esetben szüntette meg az eljárást.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2011. május 27. 11:02
"A Fővárosi Bíróság elévülésre hivatkozva már 13 esetben szüntette meg az eljárást számos közokirat-hamisítással kapcsolatos vádpontban a Hunvald-perben..." Anno Prokop(p?) Dóra amikor megkérdezték tőle, hogy miért vállalt el egy sampon reklámot, azt mondta, hogy "van az a pénz amiért korpásodik a haj"...
kukagyerek
2011. május 27. 09:58
feri szinjátékbú becsukatta üket, vitya meg kiengedi. A fidesz hívők meg ájúdoznak a vezérük szavahihetőségén. Ezé asztán, a fidesznek nem kell Zeatax!
mecseri
2011. május 27. 09:51
Figyeld meg, még a végén felmentik...ahogy Hagyót is!
Julio Salazar
2011. május 27. 08:34
Van ma Magyarországon független bíróság ??? Erős kételyeim vannak, hisz az össze büdös tolvaj libsikomcsit kiengedik. Szeretett Vezérünktől , Viktortól kérdezem: mikor lesz már végre a beígért elszámoltatás ????? Így egy év után , nem kellene-e végre nekikezdeni ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!