Figyelte a Magyar Sziget eseményeit a BM

2011. augusztus 25. 18:10

Nem engedhető meg, hogy bármilyen etnikai vagy kulturális társadalmi csoporttal szemben radikális szerveződések felléphessenek - derül ki a Belügyminisztérium MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményéből.

2011. augusztus 25. 18:10

Nem lehet következmények nélkül félelmet kelteni Magyarországon, a Belügyminisztérium ezért az irányítása alatt álló szerveken keresztül „folyamatosan figyelemmel követi” a félelmet keltő, a közrendet veszélyeztető eseményeket, így a Magyar Sziget rendezvényen történt eseményeket is - derül ki az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményükből.

A minisztérium hangsúlyozza: nem engedhető meg, hogy bármilyen etnikai vagy kulturális társadalmi csoporttal szemben radikális szerveződések felléphessenek, ezért „már a tavasszal életbe lépett a szigorított szabálysértési kormányrendelet, amely az egyenruhás bűnözésnek parancsolt megálljt”.

A Belügyminisztérium emellett megerősíti: a rendőrség a törvény erejével megakadályoz minden olyan félelemkeltő eseményt, amely Magyarország belső békéjét és közrendjét veszélyezteti.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belfast
2011. augusztus 28. 12:35
Szar hülye duma. Mellébeszélés. A cigányság terrorja alatta sínylődő embereket védje meg a BM. Vagy azokat a kilátástalan helyzetben lévő szerencsétleneket akiknek a rohadt bankok elveszik az otthonukat, tönkreteszik az életüket. Ezek az égető kérdések ma Magyarországon! Nem az a műbalhé amit itt a média felfúj, holmi büdös komcsi vadai ágnesek, meg leszálló ágban lévő elempések segítségével!
rakosi
2011. augusztus 26. 13:13
Bobi! A belügynek sokkal fontosabb megfigyelni valója is lenne a szigeten történteknél. Üdvös lenne, ha a nemzet érdekében a saját vezetőinek az előéletét és vagyongyarapodását derítenék ki!
rakosi
2011. augusztus 26. 13:03
Bobi! Újabban a Fidesznél elfogadott Hírforrás a Hetek? A forradalom nagy mecénása Németh Sanya! Szégyen! Igaz Soros mellett már erre oda sem kell figyelni!
rakosi
2011. augusztus 26. 12:54
Bobi! Roberto Fiore a Forza Nuova elnöke. Egyben európai parlamenti képviselő is! Nos ha az európai elitet nem zavarja Fiore ifjúkori kilengése úgy a Jobbiknak is, lehet szalonképes. Mellesleg nem ítélték el Thatcher nem adta ki Olaszországnak! A terroristákat ki szokták adni! Viszont még mindig nem válaszoltál arra, hogy A Forza Nuova melyik törekvése társítható terrorizmussal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!