Lázár: Audi helyett Skoda

2011. augusztus 29. 17:00

Államtitkároktól lefelé esetlegesen elhagyható lenne a kiemelt egészségügyi ellátás, a kormányüdülőkre pedig egyáltalán nincs szükség - mondta hétfőn Lázár János, majd hozzáfűzte: az Audi helyett a Skoda mellett tette le voksát a kormány.

2011. augusztus 29. 17:00

„Jó üzenet lenne a társadalom felé”, ha a kormány felülvizsgálná mely állami vezetőknek járó kiemelt egészségügyi ellátást, és az is, ha eladnák a kormányüdülőket - jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Lázár János. A frakcióvezető szerint államtitkároktól lefelé esetlegesen elhagyható lenne a kiemelt ellátás, a kormányüdülőkre pedig egyáltalán nincs szükség, azokat gyermekek pihentetésére használhatnák.

Lázár János hétfőn elmondta: „A Fidesz-kormány világosan megbélyegezte az Audival járókat és egyértelműen letette a voksot a népautó Skoda mellett” - mondta.

Lázár idénynyitó sajtótájékoztatóján a Fidesz három napos, szerdán kezdődő hajdúszoboszlói frakcióüléséről is beszámolt. Elárulta, ezen a 35 megalkotásra váró sarkalatos törvényt készítik elő. A frakcióülésen kiemelten foglalkoznak az új választójogi rendszerrel, melyet szeptember 20-ig nyújthatnak be az illetékes albizottságnak. Az önkormányzati rendszert és az igazságszolgáltatást átalakító törvényeket szeptember közepéig adhatják be, az Alktománybíróság működésére vonatkozó szabályok tervezetét pedig már a héten, kedden.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rogananti
2011. augusztus 30. 07:52
A ti janitok nemcsak szerény, e kiváló üzletember is: Itt a bizonyíték: http://www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Hirmix&AN=lazarbanner&MN=Hirmix&LN=Hungarian
kalasnyikov
2011. augusztus 30. 04:21
Egyáltalán miért kell még mindig szolgálati autót adni a seggük alá? Keveset keresnek, tulmozogják magukat?
Himalája
2011. augusztus 30. 01:06
"Államtitkároktól lefelé esetlegesen elhagyható lenne a kiemelt egészségügyi ellátás, a kormányüdülőkre pedig egyáltalán nincs szükség - mondta hétfőn Lázár János, majd hozzáfűzte: az Audi helyett a Skoda mellett tette le voksát a kormány." Elvtársak, ha szociális ellátás, akkor mindenkinek, többek között nekem is. Én is kiskeresetű vagyok ám.
OrangeOrder
2011. augusztus 30. 00:26
Az MSZP-snek semmi nem jó. Ha saját pénzen vett bringákkal közlekednének, azon is fogást keresne. Élcelődjetek csak, amíg lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!