Szijjártó: Jórit személyes motivációk vezérlik

2011. augusztus 17. 17:40

A kormányfő szóvivője szerint az ombudsman magatartása a korábbi szocialista kormányzati időszakot idézi vissza.

2011. augusztus 17. 17:40

Az adatvédelmi biztos kedden határozatban rendelte el a kérdőívet megválaszolók személyes adatainak törlését. Ennek kapcsán Szijjártó Péter az Origónak azt moondta, fenntartja korábbi véleményét, miszerint az adatvédelmi biztos állásfoglalását személyes motivációk indokolták. Jóri András már júniusban jelezte, hogy a szociális konzultáció kérdőíve és az úgynevezett hozzájáruló nyilatkozat sérti az adatvédelmi törvény előírásait.

A miniszterelnök szóvivője akkor azt mondta, mivel az új alaptörvény a jelenlegi négy ombudsman helyett egy ombudsmanról beszél, Jóri bizonytalan személyes karrierjét illetően. Az Origónak Szijjártó Péter kifejtette azt is, hogy az ombudsman magatartása a korábbi szocialista kormányzati időszakot idézi vissza.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TroppauerH
2011. augusztus 19. 09:07
"Madárfejű" Péter maga meg félrebeszél. Nem kellene papagájként "nyomnia" a duplaelnök marhaságait!
tarackos
2011. augusztus 18. 09:45
Egyáltalán nem érdekelnek Jóri motiváció mert irreleváns a feladata szempontjából. A kormánynak arra kell válaszolnia, sérti-e az adatvédelmi törvényt a konzultáció vagy sem. Az adatkezelést védeni hivatott szakember szerint igen. Ezt nem tromfolja, hogy Szijjártó fejében erre milyen asszociációk keletkeznek, sőt, ez csak egy szánalmas magyarázkodás. 1 millió ember személyes adatairól van szó vazze!
HSL
2011. augusztus 17. 23:54
lefordítom foci nyelvre, hogy Orbán is megértse: öngólokkal nem lehet meccset nyerni, hiába rúgja példásan határozottan a labdát, ha az a saját kapuban landol
Ouroboros
2011. augusztus 17. 22:59
Nyilván ordenáré hazugság, amit Petya mond, ez nem lehet kérdéses. Én azon lepődtem meg, hogy ezt a hazug, buta, ad hominem szart Csicsi is ugyanígy fölmondta a nyáron. Nyilván magányos volt a Fidesz egyszemélyes pszeudoértelmes, kvázigerinces frakciójában, a papagájkommandó akolmelege biztonságosabb. És ha már Petya, akkor had mutassam be, én hogy látom őt: http://images.wikia.com/lotr/images/b/b8/Mouth_of_Sauron.jpg :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!