A BL-közvetítések miatt aggódik a Jobbik

2011. szeptember 16. 12:22

Levelet írtak Orbán Viktornak, Csányi Sándornak és Michel Platininek, tegyenek meg mindent azért, hogy minél többen láthassák a meccseket.

2011. szeptember 16. 12:22

Levélben fordult egy jobbikos képviselő Orbán Viktor miniszterelnökhöz, Csányi Sándor MLSZ-elnökhöz és Michel Platini UEFA-elnökhöz a Bajnokok Ligája közvetítései miatt. Szilágyi György szerint elfogadhatatlan, hogy a keddi mérkőzéseket a TV2 átadta a cégcsoporton belüli másik csatornájának a PRO4-nek, ami nem éri el az 50 százalékos országos lefedettséget. A szerdai mérkőzéseket közvetítő DigiSport pedig csupán 33 százalékos lefedettségű.

A politikus azt kéri a miniszterelnöktől, valamint a Magyar, illetve az Európai Labdarúgó Szövetség elnökétől, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a lehető legtöbb magyar szurkoló láthassa a BL-találkozókat.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Balu kapitány
2011. szeptember 16. 20:47
Ez egy olyan kezdeményezés a Jobbik részéről ,amit maximálisan támogatni kell ! Felháborító ,hogy a csatornák kisstílű játékai miatt az emberek nagy részét egyetlenegy szórakozásától a meccsnézéstől fosztják meg(és nem csak a focira gondolok pl. kézilabda BL). Majd kíváncsi leszek arra,hogy a NMHH vajon lesz-e olyan "bátor",hogy végig vigye a kizárólagos közvetítésekkel kapcsolat törvényt vagy megint a lobbi fog győzni?
Diemond
2011. szeptember 16. 19:53
Nem gondoltam, hogy egyszer a Jobbik mellé állok...:P
cutcopy
2011. szeptember 16. 15:02
Na tessék, a Jobbik egy olyan külföldi nagytőke mellett áll mint az UEFA..?
radical
2011. szeptember 16. 14:58
Teljesen jogos a tököm kivan ezekkel a szemét csatornákkal! Ilyen is csak egy abszurdisztánban fordulhat elő. Remélem sikerül valamit elérni,köszi Jobbik és Szilágyi György!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!