Lázár: Demokratikus fickók vagyunk

2011. október 04. 11:01

„Új értékekre támaszkodó, széles és erős középréteg”, „új konzervativizmus” a Fidesz célkitűzése - derül ki Lázár János Die Weltnek adott interjújából. Pártja védelmében a frakcióvezető kijelentette: „ugyanolyan demokratikus fickók vagyunk, mint mindenki más”.

2011. október 04. 11:01

A kemény munkát, a szorgalmas tanulást, a felelősséget, a takarékoskodást és a környezetvédelem-tudatos gondolkodást említette Lázár János azon „új” értékek között, melyekre pártja építeni akar. A frakcióvezető a német Die Welt magazinnak elmondta, a Fidesz „új konzervativizmust”, azaz az említett értékeken támaszkodó „széles és erős középréteget” akar. Azzal kapcsolatban, hogy sokan kétségbe vonják a párt demokratikus voltát, Lázár János kijelentette: „ugyanolyan demokratikus fickók vagyunk, mint mindenki más”. Hozzátette: „követünk el hibákat, mint mindenki, aki sokat dolgozik”.

A frakcióvezető a volt kormányfők bírósági felelősségre vonását firtató kérdés kapcsán leszögezte, nem módosítottak törvényeket a volt kormányfők esetleges elítélése érdekében, és soha nem fognak egyetlen bírónak sem utasítást adni.

A törvényhozási munkát ismertetve Lázár János az új párttörvényt - ennek kapcsán az átlátható pártfinanszírozást -, valamint az új választási törvényt - különösen a kisebbségek ügyét - emelte ki. A lap kérdésére válaszolva a parlamenti frakcióvezető elutasította a társasági adó európai harmonizálását.

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mamsi plény
2011. október 05. 14:21
Hajra Jani!!!
kalasnyikov
2011. október 05. 05:53
a térben kommentelő perkeltsziaftzabáló , álbalos , rohadék szociáltalibánok és egyéb hegylakóik folyamatos háborodottságak okán ügy tünik, hogy frakciónk a helyén van és osztja a hatalmas pofonokat a vesztesarculatu epedermiszeknek. Csak igy tovább JÁnos. Feszitsd őket naponta a bilijükre. Mást ugy sem érdemelnek...DDDD
Ouroboros
2011. október 04. 21:38
Lázár János, a demokratikus fickó: http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/itthon/vizsgaljak-a-hodmezovasarhelyi-szegyenlistat.html http://w.blog.hu/2007/01/19/sonderangebot_otmilliard_pofara http://mandiner.blog.hu/2011/09/27/ki_a_bolsevik_ilyen_orszag_pedig_nincs_ccxc Lázár János ezek fényében: http://www.youtube.com/watch?v=iaysTVcounI
realista
2011. október 04. 19:37
"követünk el hibákat, mint mindenki, aki sokat dolgozik” Erről a régi aranyköpés jut eszembe: "Vannak hibáink, de vannak eredményeink is, de majd kiküszöböljük őket!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!