LMP: Csak a buldózer segít

2011. november 02. 14:59

Egy buldózer kanalában vitte a parlament elé több mint 250 költségvetési módosító javaslatát az LMP, melyre az utolsó métereken Scheiring Gábor és Vágó Gábor is felkapaszkodott. Vágó a buldózert azzal magyarázta, hogy úgy érzik, hogy a fideszes kétharmad közönyös falát csak egy buldózerrel lehet lerombolni.

2011. november 02. 14:59

Vágó Gábor, az LMP országgyűlési képviselője a Kossuth téren újságíróknak úgy fogalmazott, úgy érzik, hogy „a fideszes kétharmad közönyös falát csak egy buldózerrel lehet lerombolni”. A két képviselő hozzátette: elképzeléseiket egy „buldózer erejével” képviselik majd a költségvetési vitában.

Scheiring Gábor az LMP költségvetési módosító javaslatairól szólva elmondta: vissza akarják adni azt a pénzt, amit a Fidesz elvett az egykulcsos adóval. Hozzátette. javaslataikkal forrásokat juttatnának a kórházaknak és iskoláknak, miközben megemelnék a tanárok, illetve az egészségügyi dolgozók fizetését is. Emellett létrehoznának egy közösségi, gazdaságfejlesztő és zöldberuházási alapot és négy százalékkal csökkentenék a járulékokat. Szerinte ezzel a lépéssel már jövőre százezer válságálló munkahelyet tudnának létrehozni. A bajba jutott hitelesek érdekében nemzeti ingatlanalapot állítanának fel, bevezetnék a védett számlák és a kamatplafon intézményét.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
horthyculture
2011. november 02. 20:29
A címlapkép telitalálat, ahogy vadnyugati hősökként feszítenek a buldózer két fellépőjén! De akkor lett volna stílszerű, ha tangában, rószaszín nyuszifülekkel, kamionplatón, bibliával közösülve hozták volna a dobozt...
Fakutya ezredes
2011. november 02. 20:20
http://www.youtube.com/watch?v=gJl2bdZ-Be0&feature=player_embedded
ciseaux
2011. november 02. 20:09
LMP, WOW! The Show Must Go on, Right? Valaki tudja-e, azok a Demszky féle traktorral behajtani táblák még érvényesek? Ha már nem, holnap leszedek egyet emlékbe....
HSL
2011. november 02. 20:07
aranyos, de falra hányt borsó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!