Nem indított eljárást a főügyészség vezetője Gyurcsány ellen

2011. november 04. 08:19

Gyurcsány Ferenc kihallgatásakor gyanúsította meg azzal Keresztes Imrét, hogy kitüntetésért cserébe elősegítette az ő meggyanúsítását.

2011. november 04. 08:19

Nem indított keresetet Keresztes Imre Gyurcsány Ferenc becsületsértő kijelentése miatt. Gyurcsány Ferenc az október 3-i gyanúsítotti kihallgatásakor tett becsületsértő kijelentést a Központi Nyomozó Fõügyészség vezetőjére. A volt miniszterelnök többek között esküszegéssel vádolta meg az ügyészeket, Keresztest pedig azzal gyanúsította, hogy egy kormánykitüntetésért cserébe elősegítette az ő meggyanúsítását – írja a Magyar Nemzet.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalasnyikov
2011. november 04. 12:42
Ebben a müfajban a szövetkezeti elv fog érvényesülni. Önkéntessség, fokozatosság, állami támogatás..DDDD Gyurcsányt először megvádolják, rábizonyitják ami rábizonyitható, elitélik azért,amiért el kell itélni. Aztán jöhet a következő per. Halmozottan szép a véglények élete....DDDDDD Lesz itt még néhány ügyészi meghallgatás a mifecink személyét illetően. A következőknél már talán csendesebb lesz. Olyan ,mint a Csendes Don.....LOL.
csenge
2011. november 04. 12:09
Ez a hülye fel sem fogta, hogy a jogállam képviselőin keresztül az általa agyonajnározott köztársaságot támadta. Szerencsére az ügyészség is tisztában van vele, hogy Ferenc testvér nem beszámítható.
bmucsai
2011. november 04. 09:51
Itt nem Gyurcsány(i)ról és az ügyészről van szó! Itt hálózatok csatáznak. Nem véletlenül olyan nagypofájú Fletó. Gyakori módszer, hogy a hálózat egy feláldozható személyt mozgat, rajta keresztül nyilvánul meg. Hasonlóan a csődbement cégek hajléktalan vezérigazgatóihoz. A Gyurcsány(i) mögött állók a nemzetközi nagytőke (bankok) érdekeit szolgálják, internácik. A megvalósult politikai tettek ezt bizonyítják. (privatizáció, ország és az emberek eladósítása.) Kemény harc lesz még a demokratikus magyarországért. Minden akciójukkal egyre jobban lelepleződnek.
kardosdoktor
2011. november 04. 09:10
A becsületsértés akkor is becsületsértés marad annak, aki kicsit is tájékozott a jogállam működését illetően. Bölcs döntés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!