Belefojtják a szót az ellenzékbe

2011. december 05. 15:45

Több fontos törvényt is időkeretben tárgyal a parlament – döntött a kormánytöbbség.

2011. december 05. 15:45

Kövér László javaslatára a kormánypárti többség úgy döntött, hogy több fontos törvénytervezetet időkeretben tárgyalja a parlament. Időkeretben tárgyalják a felsőoktatási törvényjavaslat és a helyi önkormányzatokról szóló előterjesztés részletes vitáját, illetve az országgyűlési képviselők javadalmazásáról szóló törvényjavaslat és a ország pénzügyi stabilitásáról szóló előterjesztés általános vitáját is.

Kövér László házelnök ügyrendi javaslata szerint az Országgyűlés három csoportban döntött. Az első csoportban több javaslat részletes vitáját 4 óra 20 percben határozták meg, a második csoportban az egyszerű többséget igénylő javaslatok általános vitáját szintén 4 óra 20 percben tárgyalják majd, a harmadik csoportban pedig arról döntöttek, hogy több sarkalatos törvény általános vitáját hat órában folytatják le.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyumadar
2011. december 05. 20:02
... azt kellett volna mondani a maszopeszdéeszelempének, hogy beszéljenek húsvétig , időkeret nélkül. Fingreszelés folyik , ma néztem a parlamenti közvetitést , hát borzalmas ( mióta nincs doktor Torgyán doktor és Bauel képviselő )
Gombóc XVI. Artúr
2011. december 05. 17:38
Éljen a demokrácia!! Mármint ha az egyezik a 2/3-ad akaratával. Ha ez nincs így, az csupán úri huncutság és a rút ellenzék gonoszsága...
tarackos
2011. december 05. 16:54
A demokratikus szallona elvtárs roppant kreatív akárcsak testvére és példaképe, bármikor kész bevetni a trükkök százainak egyikét. Sorsunkról 6 óra alatt dönt hiszen azért mert csak és ezt most így. Mert tévedhetetlenek, amit igazol a több száz módosító indítvány. Pl. az egyiknél úgy rémlik 700 volt. Vagy is 6 óra azaz 360 perc alatt 700 módosítót kell megvitatni. Azaz fél perc jut egy módosítóra. Vazzeg ennyi idő alatt fel sem lehet olvasni! Mi a lópérót műveltek?!
Pirosz-szka
2011. december 05. 16:51
Az bizony elég szar dolog, ha hajnali kettőkor kell megnyomni a gombot, amelyet a vezér ajánl: fáradtan még eltévesztik és az ésszerűség okán az ellenkezőt választják. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!