Romagyilkosságok: rosszul lett a vádlott

2012. február 01. 12:58

Kiss Árpád elsőrendű vádlott rosszulléte miatt elhalasztotta a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő fegyveres és Molotov-koktélos támadásokkal vádolt négy férfi büntetőperének szerdai tárgyalását a Budapest Környéki Törvényszék.

2012. február 01. 12:58

Kiss Árpád ügyvédje a tárgyalás kezdetén jelezte, hogy védence nem tud aktívan részt venni a tárgyaláson, „szinte nem tud beszélni”. Az orvos szerint azonban olyan panaszt nem adott elő, amely a „beszédkészségét befolyásolná”. Kiss Árpád bírói kérdésre válaszolva azt mondta: nem tud aktívan részt venni a tárgyaláson. A halasztás után a következő tárgyalást péntekre tűzték ki.

A büntetőper 2011. március 25-én kezdődött. A romák elleni, hat halálos áldozatot követelő fegyveres és Molotov-koktélos támadások ügyében Kiss Árpádot, illetve a testvérét, Kiss Istvánt, valamint Pető Zsoltot és a vád szerint az utolsó két gyilkosságban sofőrként közreműködő Csontos Istvánt előre kitervelten, aljas indokból, több emberen, részben sok ember életét veszélyeztetve, részben 14. életévét betöltött személy ellen elkövetett emberölés bűntettével és más bűncselekményekkel vádolják.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
diotoro10
2012. február 01. 15:37
Árpi, gyógyulj meg és "védd magad, ne hagyd magad"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!