Nincs gyanúsított a Biszku-ügyben

2012. május 09. 07:52

A nyár végéig meghosszabbította a Fővárosi Főügyészség a Biszku Béla ügyében indult nyomozást – értesült a Magyar Hírlap. Skoda Gabriella szóvivő közölte, egyelőre senkit sem gyanúsítottak meg, az ügyészség továbbra is az iratokat tanulmányozza.

2012. május 09. 07:52

Augusztus 28-ig meghosszabbította az 1956-os forradalmat követő megtorlásokat belügyminiszterként irányító Biszku Béla ügyében indult nyomozást a Fővárosi Főügyészség – írja a Magyar Hírlap Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivőjének tájékoztatására hivatkozva. Az ügyészség továbbra is az iratokat tanulmányozza, egyelőre senkit sem hallgattak ki tanúként, vagy gyanúsítottak meg – tudta meg a lap.

Biszku Béla ellen jobbikos képviselők tettek feljelentést a tavaly elfogadott, emberiesség elleni bűncselekmények elévülhetetlenségéről szóló törvény alapján. Az ügyészség a feljelentés nyomán még március elején indította el a nyomozást több emberen elkövetett, emberöléssel megvalósított, emberiesség elleni kommunista bűncselekmény gyanújával. A nyomozás lefolytatásával a Budapesti Nyomozó Ügyészséget bízták meg – emlékeztet a Magyar Hírlap.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2012. május 09. 14:33
"Nincs gyanúsított a Biszku-ügyben" Akkor ezek szerint Biszku is áldozat. Mert különben mitől lenne Biszku-ügy?
smogger
2012. május 09. 14:23
Honnan írsz? Izraelből?
tóth mária
2012. május 09. 13:21
Szégyen, nagyon-nagy szégyen ez a hozzáállás az ügyhöz. Megvárják, hogy Biszku meghaljon? gyomorforgató ez a sumákolás!
magnamater
2012. május 09. 13:08
"senkit se gyanúsítottak meg" - ha kiveri a szemüket, akkor se fogják meglátni a bizonyítékokat. Példa volt erre már rég, tárgyalták is a parlamentben,de semmit nem változott a helyzet, még a pört is veszélyes emlegetni,nem hogy még a felmentett bűnözőket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!