DK: Állítsák le a Juhász elleni „koncepciós eljárást”

2012. július 13. 11:45

A Demokratikus Koalíció felszólította az ügyészséget, hogy fejezze be „Orbán Viktor politikai céljainak kiszolgálását”, és állítsa le a Juhász Ferenc elleni „koncepciós eljárást”.

2012. július 13. 11:45

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel az ügyészséget, hogy fejezze be „Orbán Viktor politikai céljainak kiszolgálását”, és állítsa le a Juhász Ferenc elleni „koncepciós eljárást” – közölte az ellenzéki párt arra reagálva, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség vádat emelt Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszter, szocialista országgyűlési képviselő és Fapál László, a Honvédelmi Minisztérium egykori közigazgatási államtitkára ellen.

A DK közleményében úgy értékelt: „újabb koncepciós pert készít elő a fideszes ügyészség”, amelynek célpontja ezúttal Juhász Ferenc. Az ellenzéki párt közölte: eddigi tapasztalataik alapján az ügyészséget a DK sem függetlennek, sem pártatlannak nem fogadja el.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajdú Sógor
2012. július 14. 00:37
A kurva anyátokat, büdös kommunisták, lejáratjátok az általatok koncepciós perekben meggyilkoltak emlékét is. Hogy a rohadás állna már belétek.
Clermont Vitriol
2012. július 13. 23:37
EZ a DK koncepcionálisan megőrült. Már az igazságszolgáltatást is megpróbálják manipulálni. NA mi van komcsi banda, leáldozóban a befolyás....
Trükkök Százai...
2012. július 13. 22:38
Állítsátok meg Szarturo Ferit!
kuzmics
2012. július 13. 22:18
Mi az a déká?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!