Visszaállítaná a rokkantnyugdíjakat az MSZP

2012. július 11. 11:33

Az MSZP, ha kormányra jut, visszaállítja a rokkantnyugdíjrendszert — mondta Korózs Lajos szerdán sajtótájékoztatón.

2012. július 11. 11:33

Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott: meggyőződése, hogy a szocialista párt 2014-ben le fogja győzni a Fideszt, és ha ez megtörténik, visszaállítják a rokkantnyugdíjrendszert és a baleseti rokkantsági nyugdíjakat, mert Magyarország az egyetlen civilizált ország, ahol nincs rokkantnyugdíj.

Az MSZP elnökségi tagja, aki a múlt héten Mengele, az auschwitzi koncentrációs tábor orvosának módszereihez hasonlította azt, ahogyan a kormány felülvizsgáltatja a rokkantakat, hosszan idézett a hozzá érkezett levelekből, amelyekben egészségkárosodott emberek és hozzátartozóik panaszolják az említett eljárást és ellátásuk megvonását.

Arra a kérdésre, hogy bocsánatot kér-e azoktól, akiket kijelentésével megbántott, úgy válaszolt: ezt már megtette.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gvarga10
2012. július 11. 17:03
Az MSZP tudja mit beszél.Főleg a rokkantnyugdij érdekében.Egy eset:Rokkantnyugdijas kommandós megnyeri a világbajnokságot akadálypályán! Más:Nyirakárhol-telepen lakó polgárok súlyos szellemi fogyatékosságot szimulálnak. Leszázalékolják őket,majd továbbtanulnak és szakképesitést szereznek. Nem folytatom.A hozzászólók egy részer is ebből a körből kerülhetett ki!
pharmacyli
2012. július 11. 16:55
Szerintem dr. Korózs Lajos exállamtitkár személyesen Orbán Viktor és a FIDESZ csodafegyvere. Érdemes lenne minél többet beszéltetni, s ha olyan hülyeségek jönnek ki a szájából, mint eddig, az mszp nem éri el a bejutási küszöböt sem.... Hajrá Magyarország, beszélj csak Lajos
JackHárpi
2012. július 11. 13:39
Felelősségre vonást a magyar gyilkolásért!!! Hány tisztességes magyar embernek kell még meghalnia az Orbán kormány miatt? Mennyi család apát kerget még öngyilkosságba Soltész Miklós és "orvos" csapata s mennyi családot tesz még tönkre ?
kordonbonto
2012. július 11. 13:15
Auschwitzi rabok örültek volna ha csak ilyen válogatásban lett volna részük. A baromarcú agyilag zokni korózs lajcsi akarja magát leszázalékoltatni, ezért mond és ígér marhaságokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!