Gyurcsány panaszt tett az ügyészségen a Sukoró-ügyben

2012. augusztus 01. 08:28

Panaszt nyújtott be Gyurcsány Ferenc volt kormányfő a Központi Nyomozó Főügyészségen a Sukoró-ügyben ellene folyó nyomozás megszüntetéséről szóló határozat miatt – tudta meg a Magyar Hírlap.

2012. augusztus 01. 08:28

A Magyar Hírlap úgy tudja: benyújtotta panaszát Gyurcsány Ferenc a Központi Nyomozó Főügyészségen a Sukoró-ügyben ellene folyó nyomozás megszüntetéséről szóló határozat miatt. Zamecsnik Péter, a volt kormányfő jogi képviselője szerint ügyfele a jogcímet kifogásolja, ugyanis az bizonyítottság hiányáról szól. Ezzel szemben Gyurcsány azt állítja: nem követett el bűncselekményt.

Korábban a DK-s politikus alávalónak nevezte az ügyészséget, mondván, míg Keresztes Imre főügyész a vádemelés kapcsán úgy nyilatkozott, továbbra is megalapozott vele szemben a hivatali visszaélés gyanúja, a számára postázott határozat pedig úgy szól: nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése. Később aztán kiderült, hogy a volt miniszterelnök csak rosszul értelmezte a dokumentumot, amit ügyvédje is elismert – törvényesnek minősítve azt.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2012. augusztus 01. 13:23
"Később aztán kiderült, hogy a volt miniszterelnök csak rosszul értelmezte a dokumentumot" Azaz, funkcionális analfabéta vagy Feri. Emiatt ne az ügyészséget vádold.
kjkj945
2012. augusztus 01. 13:20
"Gyurcsány panaszt" n=r!!!!!
Oldgóbé
2012. augusztus 01. 13:04
Gyurcsány még szabad???
tatka46
2012. augusztus 01. 12:58
Csak tudnám ,mit keres itt Nagy Imre?Ügyek vannak,mind két oldalróla fidesznél is csak jó főügyészük van és még ügyészi szakaszba sem kerűl,akkor meg míről pofázik sok jobbos fasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!