ARC: nem tetszett a plakát, a Mahir levetette

2012. szeptember 07. 15:48

Belenyúlt a pénteken nyíló ARC plakátkiállítás programjába a rendezvény fő támogatója, a Mahir – értesült a hvg.hu. A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó, köztéri reklámoknak helyet adó társaságnak állítólag az a plakát nem tetszett, amelyik éppen a Simicska-cégek bőséges állami megrendeléseit figurázta ki.

2012. szeptember 07. 15:48

Belenyúlt a pénteken nyíló ARC plakátkiállítás programjába a rendezvény fő támogatója, a Mahir – értesült a hvg.hu. A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó, köztéri reklámoknak helyet adó társaságnak állítólag az a plakát nem tetszett, amelyik éppen a Simicska-cégek bőséges állami megrendeléseit figurázta ki. A portál értesülései szerint a cég a plakát megjelenése esetén megvonta volna a támogatást a kiállítástól. A döntés azért is érdekes, mert a programban egyébként szerepel olyan plakát, amelyen a Fidesz-kötődésű cégbirodalom, Nyerges Zsolt és Simicska Lajos képe is látható – jegyezte meg a hvg.hu.

A műről a Millamédia közölt képet. Ezen keretbe foglalva a következő szöveg olvasható: „Százmillió forint. Ezen hirdetőoszlop tulajdonosa a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir Cityposter 2011-től kifizetett osztaléka. Az iparági adatok szerint a köztéri reklámpiacon soha nem volt olyan aránytalan az állami pénzek elosztása, mint a jelenlegi kormány idején”.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bohócügyi áltitkár
2013. február 18. 23:51
van pofálya szellemi csőcseléknek... aztán meg majd siránkoznak... szánalmas, nevetséges bohóc mind
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!