Papcsák nem engedi, hogy igaztalanul bántsák

2012. november 12. 15:18

Nem fogadja el, hogy nagy nyilvánosság előtt gyalázzák és hazugságokat állítsanak róla – nyilatkozta az MTI-nek Papcsák Ferenc azzal kapcsolatban, hogy kiderült: internetes kommentelőket jelentett fel.

2012. november 12. 15:18

Papcsák Ferenc Zugló fideszes polgármestere kijelentette: nem fogadja el a nagy nyilvánosság előtt gyalázkodást, és nem enged igaztalan bántásokat. A politikus ezt hétfőn közölte az MTI-vel azzal összefüggésben, hogy a Népszava szombati számában azt írta: a XVI. kerületi rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat az Ezren tüntettek Papcsák ellen című, áprilisi Népszava online-cikk négy internetes kommentelője ellen. Később a hír24 is jelezte, hogy hasonló eljárás indult a portál egyes hozzászólói ellen is.    

A kerületvezető kijelentette: mindenki számára szabad a vélemény, s elfogadja, hogy közszereplőként többet kell elviselnie. Azt azonban nem fogadja el – tette hozzá –, hogy bárki „nagy nyilvánosság előtt gyalázkodjon, hazugságokat állítson, nyomdafestéket nem tűrő kijelentéseket tegyen, gyalázza a családomat”. Ezt a kialakult bírói gyakorlat sem engedi – mutatott rá. Papcsák Ferenc arról is beszámolt, hogy a konkrét ügyben a bíróság elindította az eljárást. Hangsúlyozta: nem fogja engedni, hogy igaztalanul bántsák. „Lenáciztak, amit külön sérelmezni kell” – jelentette ki a polgármester.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
G. Pantyelejevics
2012. november 16. 11:48
Papcsákra nézve Papcsáknál dehonesztálóbb nem is kell. Internet cenzúra? Hol él ez az ember? Az meg már a pofátlanság netovábbja, hogy a közhírhedt zúglói pofátlan lopásokkal a háta mögött még van arca emberkedni. Igen. Az óvóda helyett haverok, rokonok "tanácsadói" szerződéseire költeni a nép pénzét az LOPÁS.
G. Pantyelejevics
2012. november 16. 11:46
Ember! Ez is itt egy fórum arra, ha Papcsákkal gondom van. Az internet a véleménnyilvánítás egyik fóruma. Ezt akarná Papcsák és a hozzá hasonló kőbunkók cenzúrázni. Mert annyira hülyék, hogy nem értik, ezzel pont ellentétes hatást érnek el.
Wazze
2012. november 13. 19:05
"nem fogadja el a nagy nyilvánosság előtt gyalázkodást, és nem enged igaztalan bántásokat." Nem is kell... Nem volt igaztalan!
Wazze
2012. november 13. 19:05
"FREEDOM OF SPEECH RULEZ" Ha lenne, jó lenne!... Ceterum censeo: Ki a fasz az a Papcsák?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!