Karácsony szerint két dologhoz ért Semjén

2012. december 09. 12:30

Orbán Viktor megszólalásain mosolyogni, és védett madarak vadászásának engedélyezését elérni – ehhez a két dologhoz ért Semjén Zsolt az LMP-s politikus szerint.

2012. december 09. 12:30

Karácsony Gergely az ATV Egyes Beszéd című műsorában arról beszélt, hogy véleménye szerint a kormány elvesztette a morális hitelét. Úgy véli, ha van valami, ami nem jellemzi a kabinetet, az a keresztény humanizmus. Kiemelte, az egyetem közleményéből egyértelmű következtetéseket lehet levonni, az LMP pedig arra készül, hogy olyan javaslatot nyújtson be, amely lehetővé tenné, hogy ilyen ügyekben eljárhassanak az intézmények.

Kitért a választási eljárásról szóló törvényre is, melynek kapcsán megjegyezte, hogy az Alkotmánybíróság akár az egész előzetes regisztrációt „kidobhatja”. Hozzátette ugyanakkor, hogy felmerül a kérdés, érdekli-e majd az Ab döntése a kormányfőt, mert ha nem, akkor „sokkal nagyobb balhé lesz”.

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2012. december 09. 21:46
Gergő, Gergő! Maki papíron biztos nem úgy írt, mint amit mai mércével nem basznának ki az ablakon a jelölttel együtt, de akkoriban nem volt az egyetemnek rá szabályozása, hogy mi kötelező és mi tilos. Így átment. Ez nem a Skicc Pali féle plagizálás!
6qwasyx
2012. december 09. 20:46
Ennek az országnak az egyik legfontosabb posztját a pedofíliával vádolt katolikus egyház által támogatott tolvaj, álhumanista, barbár orvvadász, operett bonviván, takonypóc tölti be.
Claypool
2012. december 09. 20:13
Mikor vetkőzi már le ezt a belvárosi attitűdöt ez a Gergő gyerek ? Költői kérdés volt. :) Ezek a városi zöldek istenem! Egyszer egy barátom mesélte,hogy a vidéki gimibe,ahova járt, lekerült egy ilyen belvárosi öko-hippi ,egy környezetvédő-tiltakozó critical mass törzsgárdatag ,amolyan füves kendermagos biológiatanár. A zömében falúról bejáró diákoknak az erdők fontosságáról tartott megrendült monológot. Amikor annál a résznél tartott,hogy de jó lenne,ha Magyarország területének a 60-70%-a erdő lenne, az egyik diák már nem bírta tovább ,és közbevágott: Igen tanár úr, és akkor lesz majd 700 forint egy kiló kenyér! Kártékony tevékenységük lemérhető azon is,ahogy vidéki nemzeti parkok élére kinevezve saját,zöld ködben és kenderfüstben megfogant gondolataikat intézkedésekbe,rendeletekbe oltják. Aggtelek környékén a fenyő lett tájidegen és üldözendő,kiirtandó, más területeken pedig a tájidegen akác. Persze ilyenkor adódik a kérdés,hogy mi lesz a méhészekkel, és a világhírű magyar akácmézzel,de ez nem érdekli ezeket a kinyúlt pulcsis spanglis rasta - környezetvédő pöcsöket ! Szép új világ!
OberEnnsinnen
2012. december 09. 19:45
Emberek! Miről beszéltek ti? Minden vizsgálat hivatalos papíron hoz döntést. Látta valaki a hivatalos dékáni papírt? Ez a trükk. Törvényes vizsgálat nem volt, de ÍTÉLET van. Lekerekítve Semjén aljas csaló, - így szól. Valamikor ezt az Andrássy úton öntötték formába. Ma az ELTE-n. Elvtárs csinálta, ma dékán. Kálmán Olga Göbbels legjobb magyar követője. Utóbbi a szíjat a derekán hordta, Kálmán a csuklóján viseli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!