Ítélet: érdemben vizsgálhatják a Hír TV és Gyurcsány rágalmazási ügyét

2013. február 13. 15:09

A Fővárosi Bíróság hatályon kívül helyezte a médiatanács korábbi határozatát, amelyben a testület megtagadta az eljárást a Hír TV Célpont című, Gyurcsány Ferencet szakdolgozata kapcsán rágalmazó adásaival szemben.

2013. február 13. 15:09

A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság hatályon kívül helyezte a  médiatanács korábbi határozatát, amelyben a Szalai Annamária által vezetett testület megtagadta az eljárást a Hír TV Célpont című, Gyurcsány Ferencet szakdolgozata kapcsán rágalmazó adásaival szemben. A bíróság megállapította, hogy „a médiatanács megsértette a kérelmező  által hivatkozott eljárási és anyagi-jogi jogszabályokat” – tudatta közleményében a Demokratikus Koalíció. Emlékeztetett: az eljárást  korábban a párt elnöke kezdeményezte.

A médiatanácsot a bíróság az érdemi eljárás lefolytatására kötelezte. Az ítélet jogerős.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feketemacska
2013. február 28. 21:52
Ejnye,hírportálok!Nem kellene állandóan rágalmazni,különösen az elmúlt évtized ismeretében!Inkább írassatok opuszt "Hogyan gondozd a szakdolgozatodat"címmel a márciusi rádiókabaréba.Akad ugyanis jó néhány téma,amelyben nem a hivatalos erőlködés,hanem a finom humor célravezetőbb.A múlt héten egyik délelőtt volt egy félóra a Kossuth Rádió Napközben c.adásában.A kábel-ábelek,fémtolvajok,árvizi védművek sorozatos pusztítóival foglalkozott:tessenek végighallgatni,ez egy az egyben mehetne a rádiókabaréba. Szóval örök tanulság:nem mindegy,hogy szomszédod jelented fel kakaskukorékolásért vagy egy kemény demokratát a mellébeszélésért.
advocaat
2013. február 17. 21:56
Ha egy ipsének ÚGY NINCSEN meg a szakdolgozata, hogy már annak leadási határideje előtt kb. 10 hónappal egy másik karra /JPTE Közgáz/ hallgatóként beiratkozott és ott tanulmányokat folytat, utóbb, az első diploma meg nem szerzése - ami a plágium-diplomamunkával szorosan okozati összefüggésben van , - a második diplomáért folt tanulmányokat semmissé teszi, hisz azok elkezdésének az ELSŐ DIPLOMA LÉTE a nem mellőzhető ténybeli alapja. Ennélfogva, jelenleg úgy fest, hogy Fletónak EGY DARAB NYŰVES DIPLOMÁJA SINCSEN. A HírTV-t ingyen képviselem, ha kérik. Illetve Futó Barna perbeszédképtelensége miatt majd INKÁBB ÉN BESZÉLEK, Barna és Töröcskei Urak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!