Kerttel indul a magyar Euronews

2013. február 20. 08:31

Kert Attila, a TV2 és az MTVA egykori hírigazgatója, a DTK Show kreatív producerének irányítása alatt indul az Euronews magyar csatornája áprilisban. A magyar adás elindítása a Magyarországgal kapcsolatos hírek nemzetközi megjelenését is segíti majd.

2013. február 20. 08:31

Kert Attila, a TV2 és az MTVA egykori hírigazgatója, a DTK Show kreatív producerének irányítása alatt indul az Euronews magyar csatornája áprilisban – értesült a Figyelő. Az új vezető a lapnak elmondta, már a stábtagok toborzását is megkezdte. Kiemelte emellett, hogy a magyarországi és a görögországi szerkesztőség létrehozásával az Euronews először lép ki lyoni központjából.

Az Euronews jelenleg a világ 155 országában, 11 nyelven fogható. A magyar adás elindítása nem csak a magyar nézők tájékozódását segíti, de a Magyarországgal kapcsolatos hírek nemzetközi megjelenését is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!