Fidesz: Ha valaki betör valahová, azt kihallgatják

2013. március 29. 18:36

Nem a Fidesz, hanem a rendőrség hallgatta ki pénteken a csoportosan elkövetett garázdaság ügyében indított nyomozás során azokat az embereket, akik március 7-én erőszakosan és törvénytelenül betörtek a Fidesz-székházba – közölte a Fidesz sajtóirodája pénteken.

2013. március 29. 18:36
„Ha nincs erőszakos betörés, nem lenne törvényes kihallgatás sem – ilyen egy jogállam” – hangsúlyozzák a közleményben.
 
A Fidesz arra reagált, hogy az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért (PM) Választási Szövetség véleménye szerint a kormánypárt „a legsötétebb kádári módszereket használja az ellenzéki hangok elnémítására”. Szabó Tímea, a PM társelnöke erről azzal kapcsolatban beszélt az MTI-nek, hogy péntek reggel a rendőrök előállítottak a Hallgatói Hálózat (HaHa) két aktivistáját, akik március elején részt vettek a Lendvay utcai Fidesz-székház udvarának elfoglalásában.
 
A Fidesz arra kéri a PM-et „mint Bajnai Gordon bábját, hogy ahelyett, hogy a Fidesznek üzengetne, inkább hívja vissza Bajnai katonáit, akik szombaton ismét a Fidesz székházához vonulnak, miközben a magyar emberek békés ünnepre készülnek. Sem az előttünk álló ünnepen, sem azon túl, Magyarország nem kér többet az erőszakos és szélsőséges akciókból” – áll a Fidesz közleményében.

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
meska
2013. március 30. 20:50
1. Jobb helyeken a betörés után hallgatnak ki /nem újabb naggyűlés előtt/ 2. Jobb helyeken a betörés helyszínén rendőrök tesznek rendet. 3. Jobb helyeken a védekező állampolgár nem keni a saját maga által okozott kárt a betörőkre, ja és nem hazudik a kamerába milliós kárösszeget. Hangsúlyozom: jobb helyeken, de gondolom , idegből ezzel se fogtok itt sokan egyetérteni.
tango47
2013. március 30. 10:57
"... inkább hívja vissza Bajnai katonáit" Meglehetős eufemizmus ezeket a nyikhajokat katonáknak hívni. A "férfiak" 40 kilósak vasággyal együtt, és ahogy látom szedik a szemöldöküket :)
OberEnnsinnen
2013. március 30. 10:30
Aki a betörőt védi, csak magára vessen. Bizony.
Felebarát
2013. március 30. 10:09
pártok állami pénzből müködnek nem? akkor a székház állami pénzen vételezet épület, akkor közterület nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!