Fidesz: Megvárjuk, mit mond az ügyészség Balogh Józsefről

2013. április 29. 19:18

A Fidesz megvárja az ügyészség vizsgálatának eredményét a párt parlamenti képviselőjének, Balogh Józsefnek az ügyében. Az MSZP közben arra kérte a Fideszt: szólítsa fel igazmondásra Balogh Józsefet, aki sajtóhírek szerint megverte élettársát.

2013. április 29. 19:18

A Fidesz minden erőszakos cselekedetet mélységesen elítél, különösen ha az nők, gyermekek, idősek vagy kiszolgáltatott emberek ellen történik – írta Selmeczi Gabriella szóvivő és Kocsis Máté kommunikációs igazgató az MTI-hez eljuttatott közleményében. Hozzátették, a „Balogh József képviselő élettársával kapcsolatos ügyben a Fidesz megvárja az ügyészség vizsgálatának eredményét, hogy mindannyiunk számára egyértelműen kiderüljön, pontosan mi is történt”. A 444.hu cikke szerint jelenleg a kecskeméti kórházban kezelik a fülöpházi polgármester, Balogh József élettársát. Arról, hogy mi baja, a kórház nem adhatott felvilágosítást, de a portálnak egy helyi forrás azt mondta, a politikus annyira megverte a nőt, hogy eltört az orra.

Mivel nyolc napon túl gyógyuló sérülésről van szó, a kórház hivatalból értesítette a rendőrséget, amely haladéktalanul megkezdte az eljárást – írta a nol.hu. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője több sajtóorgánumnak is nyilatkozott az ügyben, eszerint a kecskeméti rendőrkapitányság hétfőn küldte meg az ügy iratait. Balogh József az Indexnek azt mondta, nem emlékszik arra, hogy megverte volna élettársát. Mint fogalmazott, lagziból jöttek haza, be volt rúgva, szerinte az is előfordulhatott, hogy élettársa átesett kutyájukon, és úgy szerezte sérülését. A fideszes képviselő közölte: lemond mentelmi jogáról, ha szükség lesz rá.

A szocialista párt közben bejelentette: elvárja, hogy a Fidesz szólítsa fel igazmondásra Balogh Józsefet. Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP elnökségi tagja az MTI-nek hétfőn küldött közleményében kijelentette: ha bebizonyosodik, hogy „a bántalmazást nem egy vak komondor, hanem Balogh József követte el”, azt is elvárják, hogy a Fidesz szólítsa fel lemondásra a képviselőt, Fülöpháza polgármesterét.
 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
emhem
2013. április 29. 20:48
wieszt jánosnál valahogy nem várták meg a bíróság véleményét..
kamasuka
2013. április 29. 20:37
Ilyen indexes dumát! :D "Fidesz frakció felháborodott a Balogh-ügyön, mondta az Indexnek a Fidesz egyik befolyásos képviselője. "Ilyen nincs, ilyet nem lehet csinálni, ezerszer inkább egy trafikügy, mint egy Balogh-ügy. - mondta a neve elhallgatását kérő politikus." Komolyan, ez nem újságírás b+, hanem kamu.
dönci5
2013. április 29. 20:02
Sittre a kutyával!
USsange
2013. április 29. 19:45
Az mszp meg nem tudom mit pattog. Ha kiderül, hogy a Józsi beverte az asszony orrát, úgyis kibasszák a Fideszből. Molnár Oszkár kevesebbért repült. Ez a politikai haszonelvűség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!