Halálra éheztette gyermekét egy házaspár Agárdon

2013. április 18. 10:41

Az egyébként jó körülmények között élő szülők hónapokig alig adtak enni és inni a másfél éves kisgyereknek, orvost és védőnőt nem engedtek be a házba, a szociális ellátást visszautasították.

2013. április 18. 10:41

Meghalt egy másfél éves gyerek a Fejér megyei Agárdon, mert szülei hónapokon keresztül alig adtak neki enni és inni – hangzott el szerda este az M1 Híradójában. A vasárnap kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a gyermek életét. A Híradó információi szerint a vállalkozóként dolgozó, jó körülmények között élő szülők orvost és védőnőt nem engedtek be a házba, a szociális ellátást visszautasították.

Az első orvos szakértői vélemény szerint a másfél éves kisfiú krónikus alultápláltságban szenvedett, és gyakorlatilag éhen halt. Fél évesen még hat kiló volt, halálakor már csak négy és fél. A rendőrség büntetőeljárást indított a szülők ellen, akik szabadlábon védekezhetnek.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menetekel
2013. április 18. 21:17
"Hadd szúrjuk itt közbe, hogy a pránaevés nem feltétlenül enged következtetni a yógi erkölcsi és lelki szintjére, bár sok fejlett személy érte el ezt a szintet. Dhruva Maharádzsa, a híres királyfi öt éves korában érte el ezt a szintet, sőt a lélegzését is leállította." http://www.vegetarianus.hu/ujsagok/veghirl/22/pranaevok.html És ebben hisznek emberek. Leállította légzését. Na persze. Én láttam olyan yogit Indiában akinek az volt a specialitása, hogy a fonnyadt farkát egy faágra csavarta fel, majd fejen állt meg török és mindenféle ülésben ült, feküdt, brékelt. És ő nagy yogi volt az indiaiak szerint. 5 eurót ért a "látványosság". Nem teljesen vágom, hogy ez milyen transzcendentális dologra jó, de érdekes lenne megtudni, hogy ő melyik csakrájára edz.
biro gyorgy
2013. április 18. 19:05
Ti rohadt gennyes fasszopo fergek.basszatok szajba azt a kurva anyatokat.remelem soha tobbet nem lesz egy nyugodt perc az eletetekben.remelem valaki ratok gyujtja a házat de nem lesz nyugodt percetek ezentul az biztos.a beletek ki lesz taposva.minden percben rettegjetek mikor döglötök meg.jobb ha elköltöztök agárdról a föld alá,de ott sem lesz nyugtotok....
miloka
2013. április 18. 15:10
Gondolom a "kedves" szülők(???) nem csak fénnyel táplálkoztak. Elmebeteg emberek lehetnek. Szegény ártatlan apróság! Mennyit szenvedhetett szegénykém. :(
kispufi
2013. április 18. 14:20
mondjuk apuci is szokhat a gondolathoz, hogy a napi betevő egy része eztán beöntésen keresztül fog érkezni, már hogy finom legyek. tudnám durvábban is, baxa+azég ezt az elnyomorodott világot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!