Román férfit vertek halálra a rendőrök

2013. április 10. 18:39

Egy magyarországi tartózkodási hellyel rendelkező 47 éves izsáki lakos, román állampolgárságú férfi volt, akit a megalapozott gyanú szerint az izsáki rendőrőrsön hétfőn halálra vertek rendőrök - közölte az ügyészség sajtószóvivője.

2013. április 10. 18:39

Fazekas Géza szerdán újságíróknak megerősítette, kényszervallatás és halált okozó testi sértés gyanúja miatt vettek őrizetbe két, időközben leszerelt Bács-Kiskun megyei rendőrt. Fazekas Géza tájékoztatása szerint hétfőn egy kisebb lopás miatt vitték be a román állampolgárságú férfit, és feltehetően néhány órás folyamatos bántalmazás után mentőt hívtak hozzá az izsáki rendőrőrsre, de a gyanúsított életét vesztette.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2013. április 11. 09:55
Érdekes az átlagpolgár reakciója, a sajnálatos esetre. Mert- a mindig- mindenen hőbörgők,- azok akik a focitól a gyereknevelésen át TV javításig, mindenhez értenek- persze, rögtön kész itélettel állnak elő, persze az egész rendőrségre értve. "Rohadt rendörök" mondják. Majd délután- amikor egy cigány jól felpofozza a nyilt utcán, vagy megkéseli , mert túl sokáig volt a wc-ben, vagy azért mert csak egy rohadt magyar- kétségbeesetten kiabálja- miért nincs minden pofonnál ott egy rendőr! Eléggé ismerem belülről a rendőrök életét, és tudom hogy a feletteseik, naponta baszogatják öket minden szarságért, a jelentések és minden más kapcsán. Ma a cigány családok, ha bandában vannak, gond nélkül megtámadják , elverik, a fegyverüket elveszik a negyven kilós rendőröknek. A rendőrmunka nagyon stresszes. Egy haver rendőr mondta, hogy legszivesebben eldobná a picsába azt a kurva pisztolyt, mert eddig csak baja volt belöle.(De nem lehet- mert el kell számolni vele.) Megtörtént eset, - mivel az ügyészek mindig vizsgálják a fegyverhasználat jogosságát, egy figyelmeztető lövésből az éjszaka közepén (hajnali kettőkor) a cigány banda megfékezésére , az aluljáróban- mennyezetbe leadott figyelmeztető lövés, hat hónap felfügesztetett börtönt jelentett a rendőr számára, mert az ügyész feljelentése után a bíróság megállapította hogy- ugyan nem történt meg- de" A mennyezetből a lövedék - lepattanva - a cigányok közül valakit megsebesíthetett VOLNA! Persze, nem mentegetem ezt az esetet, csak sokan már megint kész itélettel állnak elő. (most nem a katatóniás- "baltásozóra" gondoltam , mert Ö nem mérvadó ebben sem). Azok- akik az ügy kapcsán, rögtön Orbánoznak, tegyék magukévá az édesanyjukat. Vagy menjenek idegorvoshoz. Az szemenszedett hazugság, hogy ez csak magyarországon történhet meg. NEM. A szomszédos ausztriában - Bécsben kb másfél éve, a rendőrök, agyonvertek egy Afrikából menekült - kábítószer kereskedőt. Amerikában is megtörténik. A rendőri szakma , nem más mint a törvényes rend, a társadalom képviselete- akkor és ott- az aluljáróban, a cigány bandával szemben. Lehet a Tasz-hoz szaladgálni, akiknek semmi sem jó- és legkevésbé az áldozatok érdeke számit,- de ha hirtelen kell , stressz alatt dönteni, intézkedni néha van hiba is. És mindezt csinálják a rendőrök 110 nettóért , éjjel nappal. Az adott esetben azt gondolom, hogy két falusi rendőr, nem szereti a bűnözö cigányokat, olyanokatPl. akik gyilkolnak és lopnak is- mindez mellett nem gondolom hogy két diplomájuk van jogból és közgazdaságtanból,-hát ez történt. Sajnálom az esetet, de várjunk az ítélettel. Ilyen a falusi búcsúba is megtörténik csak abból nincs ilyen halálhörgés. Vannak a közvédelmi rendőrök közt is hatalom mániás, türelmetlen faszok is, akik a társadalmat útálják, mert mindenki baszogatja Öket. Tulajdonképpen, az nem megy, hogy rendőrért kiáltunk, majd amikor meg, ott van akkor anyázzuk a szerencsétlent.
briganti
2013. április 11. 09:18
Szimplán: az adónkból és a törvény nevében ölnek? Ez ám a megnyugtató!!!
MakkA
2013. április 11. 08:38
Osztán TÉNYLEG a rendőrök verték halálra? (Volt már olyan, hogy elfogás közben meghalt a rabló, mert a szíve nem bírta az izgalmakat. Volt már olyan is, aki a rendőrségen fejjel nekirohant a fűtőtestnek, hogy aztán bemószerolhassa a rendőröket - csak pechje volt, mert a rendőrök felvették.) A rendőrök a legegyszerűbb helyzetet is képesek kezelhetetlenné tenni, ez tény - de az oláh cigányok ebben méltó társaik. ma
kuwiq
2013. április 11. 08:02
Ez egészen elképesztő, ha valóban ez történt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!