A Jobbik a családi csődvédelem törvényi szabályozását sürgeti

2013. május 23. 14:28

A Jobbik azt szeretné ha minél hamarabb az Országgyűlés elé kerülne a magáncsőd, vagy a családi csődvédelem szabályait tartalmazó törvényjavaslat – jelentette ki Z. Kárpát Dániel csütörtöki sajtótájékoztatóján.

2013. május 23. 14:28

Hangsúlyozta: a kormány által már tárgyalt új javaslat a Jobbik szerint sok pontjában életszerűtlen és „erősen eltúlzott” így nem érintené a rászorultak széles tömegét. Z. Kárpát Dániel megismételte: a Jobbik azt szeretné, ha egy jogvégzett szakértő közvetítene ingyenesen a bankokkal szemben a családok terheinek újratárgyalásában, illetve ez a szakértő segíthetne az átképzési és munkaerőpiaci lehetőségek megismertetésében is.

Hangsúlyozta: a csődvédelemnek legfeljebb 5 évig szabadna tartania, mert ennél hosszabb idő esetén rossz hatással lehetne a családok életére.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Godmachine
2013. május 23. 17:16
És elmondom nektek hogy ez már benne volt a 2010-es jobbik programban!
thymian
2013. május 23. 15:05
Már régen meg kellett volna lépnie a kormánynak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!