Selmeczi: Nőverőknek nincs helye a Fideszben

2013. május 01. 14:09

Aki gyermeket, nőt bántalmaz, agresszív cselekedeteket folytat, nincs helye a közéletben – így reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szerdán egy más témában tartott sajtótájékoztatón Balogh József ügyére.

2013. május 01. 14:09

A nagyobbik kormánypárt szóvivője leszögezte: mélységesen elítélnek minden agresszív cselekményt, és bíznak abban, hogy a hatóságok a lehető leggyorsabban lefolytatják azt az eljárást, amely azért indult, hogy kiderüljön, hogyan keletkeztek a fideszes honatya élettársának a sérülései. Hozzátette: szeretnék megvárni, mi lesz az eljárás vége, és ennek megfelelően alakítják ki álláspontjukat. Selmeczi Gabriella ugyanakkor kijelentette: aki ilyet elkövet, nincs helye a közéletben.

A 444.hu cikke szerint jelenleg a kecskeméti kórházban kezelik Balogh József élettársát. Arról, hogy mi baja, a kórház nem adhatott felvilágosítást, de a portálnak egy helyi forrás azt mondta, a politikus annyira megverte a nőt, hogy eltört az orra. Mivel nyolc napon túl gyógyuló sérülésről van szó, a kórház hivatalból értesítette a rendőrséget, amely haladéktalanul megkezdte az eljárást - írta a nol.hu.

Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője több sajtóorgánumnak is nyilatkozott az ügyben, eszerint a kecskeméti rendőrkapitányság hétfőn küldte meg az ügy iratait. Balogh József az Indexnek azt mondta, nem emlékszik arra, hogy megverte volna élettársát. Mint fogalmazott, lagziból jöttek haza, be volt rúgva, szerinte az is előfordulhatott, hogy élettársa átesett kutyájukon, és úgy szerezte sérülését. A fideszes képviselő közölte: lemond mentelmi jogáról, ha szükség lesz rá. Az MSZP azt várja a Fidesz elnökétől, szólítsa fel lemondásra Balogh Józsefet.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2013. május 02. 04:45
Ú lehet Bakács is egy vak komondorba bukott meg a Tescoban.
tarackos
2013. május 01. 21:59
"Aki gyermeket, nőt bántalmaz, agresszív cselekedeteket folytat, nincs helye a közéletben..." Jaja, persze ha egy nő nyugdíjra félretett pénzecskéjét zsarolja ki vki akkor még ilyeneket is mondhat a közéletben... Majd Luciferrel megbeszéled cukorpofa.
HSL
2013. május 01. 18:38
pajszeres meggyes is megy akkor? ja, az túl sokat tud...
toportyántiszteletes.
2013. május 01. 16:34
Ha már narancstahó a férje legalább komondora ne legyen a hölgyeknek,tessék erre odafigyelni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!