Ángyán: Hogyan jutottunk el a földtörvényig?

2013. június 28. 08:50

Ángyán József sajtótájékoztatón számol be arról, milyen folyamat vezetett ahhoz, hogy június 21-én megszavazták a földtörvényt, és miért lépett ki a Fidesz-frakcióból.

2013. június 28. 08:50

Amikor mi megállapodtunk a miniszterelnök úrral, abban állapodtunk meg, hogy egy néppárti vidékstratégiát fogunk megvalósítani, egy gyökeres fordulatot hajtunk végre... Az volt a benyomásunk, mintha a közösségek államát a tőkeérdekek elkerítették volna...Az egyik legfontosabb megállapodás közöttünk az volt, hogy visszaszerezzük a közösségek államát, és visszaállítjuk a közösségek oldalára.” – kezdi Ángyán a sajtótájékoztatót, aki – mint ismert – a földtörvény megszavazása után kilépett a Fidesz-frakcióból.

Ángyán a sajtótájékoztatón beszél arról a folyamatról, ami elmondása szerint 2011 tavaszán kezdődött, hogy mi vezetett végül ehhez a földtörvényhez, ami a tőkéseket, és nem a közösségeket szolgálja szerinte.

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reeves
2013. június 29. 16:21
http://akisgazdapart.com/
Reeves
2013. június 29. 16:16
Örömhír és bizakodásra ad okot hogy ma zászlót bont az új Kisgazdapárt Remélhetőleg a gazdák rá fognak szavazni így a hazug, a gazdákat becsapó fidesz elvestzti a vidéket ISTEN, HAZA, CSALÁD
Reeves
2013. június 29. 15:21
Ez alapján: "Marhajó! 2013. június 28. 10:46 @VakzKommondor Ugass, a karaván halad. Pislogj, a házasság meglesz!" Szinte 100% hogy Marha(jó) = Balogh Átesett A Komondoron József-el Azért ilyen biztos benne hogy meglesz a házasság:))
Reeves
2013. június 29. 15:09
Orbán hazugsága hogy nem számitja külföldinek az eu kolhoz 500 millió állampolgárát Pedig a magyar nyelv(ami a legcsodálatosabb a világon) elég egyértelműen fogalmaz: A wikiszótár.hu (Magyar értelmező szótár) weboldaláról: külföldi (főnév) 1. aki másik országból származik, mint ahol van. Látszik rajta, hogy külföldi. külföldi (melléknév) 1. idegen országból származó, vagy azzal kapcsolatos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!