Szeptembertől lehet frakciója az LMP-nek

2013. június 18. 09:54

Szeptember 1-je után lehet parlamenti frakciója az LMP-nek, miután az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága keddi ülésén elfogadott egy, a házszabályhoz benyújtott módosító indítványt.

2013. június 18. 09:54

Az alkotmányügyi bizottság az egyes házszabályi rendelkezésekről szóló országgyűlési határozat módosításához benyújtott indítványokat vitatta meg. Az alkotmányügyi bizottság által kezdeményezett előterjesztés lehetővé teszi, hogy három – ugyanazon országos pártlistáról mandátumot szerzett – képviselő is alakíthasson frakciót. Ez pedig azt jelenti, hogy az LMP is alakíthat képviselő-csoportot.

A keddi ülésen a testület egyhangúlag támogatta a fideszes Cser-Palkovics András, a bizottság elnöke által benyújtott módosító indítványt, miszerint a házszabály módosítása szeptember 1-jén lép hatályba.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bini
2013. június 18. 11:36
Schiffer ennek örömére Mesterházyval már kvaterkázva a nem létező illegitim Alaptörvényt akarja modosítani ötödik modósítóként.Annyiban változik a helyzet, hogy a parlamentben napirend előtti Schiffer okoskodását hallgathatjuk nem beszélve a törvényeknél vezérszónókként oszthatja az észt a diktatura a jogállam lebontása ésOrbán rezsim elzavarasát felemlitve minden alkalommal. Így legalább nem lesz unalmas a választásig a hazai közélet.szerintük
Next belle-mere
2013. június 18. 10:42
Hajjaj. Majd lesz a DögKutasoknál és PöcsMániásoknál vergődés amiatt, hogy ők nem kapnak ilyen lehetőséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!