Autós üldözés és lövöldözés volt a VII. kerületben

2013. július 22. 13:20

Rendőrök üldöztek egy piros Seat gépkocsit, amit végül a Peterdy utcában sikerült megállítani úgy, hogy kilőtték a kerekeit. Az MTI információi szerint egy kábítószeres ügyben történt a rendőrségi akció. A rendőrség közleménye szerint egy körözött férfit fogtak el.

2013. július 22. 13:20

Szemtanúk szerint rendőrök üldöztek egy piros Seatot Erzsébetvárosban, amit végül a Peterdy utca és a Murányi utca kereszteződésében sikerült megállítani úgy, hogy kilőtték az autó kerekét. Az eset hétfőn délelőtt 11 óra körül történt, a Peterdy utcát lezárták –írja az Index.

Az MTI meg nem erősített értesülés szerint az erzsébetvárosi Peterdy és Murányi utca kereszteződésében kábítószer ügyben intézkedtek a rendőrök. Az MTI helyszín közelében lévő tudósítója azt látta, hogy a Murányi utca és a Peterdy utca egy-egy szakaszát lezárták. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

A BRFK közleményében azt írta: a VII. kerületi járőrök délelőtt állampolgári bejelentés alapján akarták igazoltatni a körözött férfit a Dembinszky utcában. A férfi gépkocsival menekülni kezdett az ellenőrzés elől, de a rendőrök kilőtték járművének kerekét. Az ezután gyalogosan menekülő férfit a Peterdy utcában fogták el. Személyi sérülés nem történt.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hümmögő
2013. július 22. 15:02
Biztos cigány drogkereskedők voltak! Nem tudták eladni a Pride-n az anyagot! Magyar nem lehetett! Hm!
pimepime
2013. július 22. 14:58
Két hét alatt... ...ha kell, lövöldözünk a belvárosban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!