Zuckerberg: Az amerikai kormány robbantotta ki az NSA-botrányt

2013. szeptember 14. 20:59

A Facebook alapítója szerint az embereknek többet kellene látniuk a kormányzati programokból.

2013. szeptember 14. 20:59

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója a TechCrunch rendezvényén kijelentette: szerinte az Egyesült Államok kormánya robbantotta ki az NSA-botrányt. „Túl komolyan vesszük a szerepünket. A mi feladatunk, hogy minden Facebook-felhasználót megvédjünk. A kormányunk dolga, hogy megvédjen mindannyiunkat, a szabadságunkat és a gazdaságunkat. Rosszul végezték a dolgukat” – mondta Mark Zuckerberg.

Az üzletember szerint az embereknek többet kellene látniuk a kormányzati programokból, majd hozzátette: a Facebook a nagyobb transzparenciáért fog tevékenykedni a jövőben. Továbbá elmondta: ki nem állhatja, hogy cége nem hozhatja nyilvánosságra, hogy mennyi NSA-megkeresést kapott és ezekből mennyit teljesített.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2013. november 25. 21:07
Ennek is ingyen van a levegő? Szebb Jövőt!
atila68
2013. október 25. 10:34
Képmutató.
fogd a pénzt és kuss
2013. szeptember 15. 23:22
micsoda felismerés, a kormány a felelős a titkoszolgálatok botrányaiért! csodálom, hogy ez a zseniális újító fasz lopta facebooooookot és nem saját maga találta ki!
OberEnnsinnen
2013. szeptember 15. 21:49
Zucky: Unalmasan átlátszó vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!