A társasházakban is propagálni kell a rezsicsökkentést

2013. november 27. 09:58

Minden hónapban ki kell függeszteni a társasházakban, hogy mennyivel mérséklődtek a lakók költségei a rezsicsökkentés miatt.

2013. november 27. 09:58

Ha a közösképviselők nem függesztik majd ki a megtakarításról szóló hirdetményeket, akkor a lakók bejelentést tehetnek majd emiatt a fogyasztóvédelemnél, és akár meg is bírságolhatják majd a közösképviselőket.

Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa szerint azért kell előírni mindezt, mert a közösképviselők maguktól nem tennék meg, egyes lakók pedig pontosan akarják tudni, mennyit spóroltak a rezsicsökkentésnek köszönhetően.

Az MSZP szerint a kormány már a társasházakban is kampányol. Józsa István szerint megdöbbentő, hogy olyan közösképviselőket is megbírságolhatnak, akik adott esetben társadalmi munkában látják el feladatukat.

A rezsicsökkentésről szóló törvény legújabb módosítását 1-2 héten belül fogadhatják el, és januártól léphet életbe, ekkortól csökkenhetnek a közösköltségek.

Összesen 257 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2013. november 28. 00:28
Az ember mindig azt hiszi, hogy már nem lehet lejjebb, de aztán kiderül, hogy mégis. Az ilyen, és hasonló ötletek hallatán felmerül, hogy nem kellett volna bezárni az OPNI-t. Aztán jobban belegondolva, lehet, hogy nem is teljesen hülye a politikus, hanem csak tesztelni akarja, hogy meddig lehet elmenni a néphülyítésben, anélkül, hogy kiborulna a bili. És kiderül, hogy bármeddig. Ezért aztán jót röhög az IQ hiányos szavazóbázisán.
egy vélemény
2013. november 27. 23:55
Hamarosan már arra is kötelezik a társasházat, hogy a rezsicsökkenés asztalát is helyezzék el a lépcsőházban. És, ha legalább egy lakó igényli, akkor az asztal fölött Orbán Viktor képét is fel kell tüntetni, amint éppen áldást és mannát oszt a népnek.
HSL
2013. november 27. 21:50
how to alienate people and loose friends
Negue
2013. november 27. 19:49
Csak mint tény! Eddig 20.000 ft volt a fűtési költségem havonta (házközponti fűtés), 10.000, a víz csatorna, és akkor a közös villany, és szemét szállítást nem is számolom be, de az első két tétel is 20% mínusszal: 6,000 ft, Eddig még egy fillérrel nem csökkentette a költségeket, pedig a 10%, már januártól "ketyegett" ! Akkor most miért is probléma, hogy köteles kiírni a tényszerű számokat? Már megint csak a végig nem gondolt hőzöngés megy. Biztos szeretne a kormány is "learatni" valamit az ügyből, de újra kérdezem, mi abban a bűn, ha rend van, és egyes közösképviselők nem sumákolhatnak, mert ilyen vannak bőven, nem csak társadalmi munkában végeznek ilyen tevékenységet, sőt az olyan ritka mint a fehér holló, a többséget vastagon megfizetjük! Tehát legyen REND!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!