Jobbik: Ingyen internetet a magyaroknak!

2014. január 24. 13:48

A Jobbik választási győzelme esetén minden magyar állampolgár számára ingyenesen biztosítaná az internethozzáférést. Egy gigabájtos csomagról lenne szó, amivel például torrentezni nem lehet. A Jobbik tárgyal a mobilszolgáltatókkal a kérdésről.

2014. január 24. 13:48

Novák Előd hangsúlyozta: álláspontjuk szerint az internethasználat ma már nem luxus és nem hobbi, hanem alapvető infrastrukturális szükséglet, amelyet akár ingyenesen is biztosítani kell mindenkinek.

A sajtótájékoztatón részt vett Németh Zsolt országgyűlési képviselő is, aki a részletekről szólva elmondta: egy alapcsomagban gondolkodnak és mobilinternet-szolgáltatásról lenne szó. Ennek érdekében tárgyalásokat is kezdenek a három hazai mobilszolgáltatóval egy ingyenesen biztosítható 1 gigabyte-os csomagról. Kiemelte azt is: a konkrét javaslatuk még nem készült el, de az biztos, hogy csak korlátozott hozzáférést biztosítana ez az ingyenes csomag. Példaként említette, hogy nem lehetne torrent oldalakon keresztül letölteni.

Novák Előd hozzátette: a kormánypártok a rezsicsökkentés kapcsán megfeledkeztek a kimagaslóan magas internethasználati díjakról. Magyarországon a hatodik legmagasabb az Európai Unióban az internetszolgáltatás díja, holott a Jobbik szerint ez a szolgáltatás ugyanúgy a mindennapi megélhetés része, mint a többi rezsielem – mondta.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2014. január 25. 10:33
Rajzolódik a Jobbik program, az ingyen fogászat után újabb fontos nemzetstratégiai kérdés az ingyen internet is bevetésre került..)
Szümi
2014. január 25. 08:43
A Kétfarkú örök életet és ingyen sört ígért - én őket választom ( választanám) :)
ballada
2014. január 25. 01:23
Különben a net szolgáltatók mind maszek cégek méghozzá külföldiek . Azt mondja a jobbik párt ha nyer a választásokon ingyen internetet ad a népnek , a szolgáltatók maszek cégek még hozzá külföldi tulajdonossal ,azt meg tudjuk hogy a külföldi cégek nem kímélik a nézők buxáját profitorientáltak ,ennyire nagy vonalú lesz a netszolgáltó ,külföldi cégek azért pakoltak be hozzánk hogy a tőkét adózatlanul kivigyék ,nem jótékonysági hivatal.Lesz ingyen net vagy nem.:)))))
ballada
2014. január 25. 01:04
Vonáék annyira ingyér adják a netet mint valamikor a szakszervezetbe muszály volt belépni, szakszervezeti bizalmi összeszedte a szakszervezeti könyveket magánál tartotta , bizalmi és a fizetéseket osztó személy egy volt ,fizetéskor már vonták is le a bélyeg árát.Megkapod a béred de a net árát rögtön legombolják tőled.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!