Autóval üldözte Simon Gábort az Index

2014. február 13. 12:49

Az Index szerette volna megtudni Simon Gábortól, honnan van az ausztriai bankszámlán tárolt pénze. Nem kaptak választ.

2014. február 13. 12:49

Simon Gábort házánál várta az Index stábja, aki azonban nem válaszolt a vagyonának származását firtató kérdésre, helyette beült autójába, majd elhajtott. Az Index stábja azonban követte őt. A volt MSZP-s politikus több trükköt is bevetett, hogy lerázza az újságírókat, de ez nem sikerült neki, így visszaautózott a házához, ahol ezúttal sem válaszolt a kérdésekre, inkább bement a házba.

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wagner Hopkins
2014. február 14. 00:15
Médiagecizmus.
botto
2014. február 13. 20:15
Amúgy valaki itt tényleg azon polemizál hogy egy hírportál ment a botrány után? Józan normális világba ez így megy. És józan normális hírportárnál nem nézik hogy jobb bal alsó felső az illető hanem csak azt hogy "ne mesélj hapsikám". Bár megélném egyszer hogy a Célpont üldözőbe veszi Medgyes Tamást hogy "na mesélj hapsikám" Akkor lesz Magyarországon szép világ ha ez nem lesz csoda, hanem teljesen természetes. De hát ilyen úgyse lesz...legalábbis az én időmben...pedig nem vagyok öreg :D
Zozzz
2014. február 13. 19:43
Nem egyszerűbb lett volna felhívni? Ballib média...
Lion
2014. február 13. 19:02
Egyre inkább látszik Simon eltvárs igazi arca. Egy igazi csendes - tényleg elnézést - geciláda. A legvisszataszítóbb az a cinikus 'megúszom' mosoly, miután a nyomozók elmennek tőle, szépen kisétál és nyugodtan beül az autójába. És ő volt Mesterházy helyettese. (:D)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!