Börtönben van Kolompár Orbán

2014. február 19. 09:55

Teljes titokban vonult börtönbe még tavaly júniusban Kolompár Orbán. Az egy év tíz hónapra elítélt egykori roma vezető jó magaviselet esetén már akár idén októberben szabadulhat.

2014. február 19. 09:55

Noha Kolompár Orbán a jogerős ítélet kihirdetésekor azt ígérte, hogy „zenére és táncra” vonul majd be a börtönbe, a kétrendbeli jogosulatlan gazdasági előny megszerzése és az Európai Közösség pénzügyi érdekeinek megsértése miatt egy év tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt egykori roma vezető a legnagyobb titokban kezdte meg büntetését tavaly júniusban a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet kecskeméti börtönében – tudta meg a Magyar Nemzet.

A lap információi szerint az Országos Cigány Önkormányzat egykori vezetője jó magaviselet esetén akár már idén októberben szabadulhat. Ha nem kap kedvezményt, akkor viszont csak jövő áprilisban. 

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága nem kommentálta a Magyar Nemzet értesüléseit, mivel ezek személyes adatok.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2014. február 19. 12:39
Kimarad az Összefogásból.
files32
2014. február 19. 12:20
Megy a kamion az úton, négercsókot szállít. Két stoppos cigány megállítja. A fülkében nincs hely, így a kamionos felajánlja a rakteret, azok hátra beszállnak. Mennek egy ideje, egyszer csak egy kivilágítatlan lovas kocsit kerülve a kamion beleborul az árokba. A sofőr ájulásából felkelve látja, hogy az árok szélén a négercsókok szanaszét, a két cigány közöttük, és a lovaskocsit vezető parasztbácsi iszonyat tempóval tapossa szét a négercsókokat. Rászól : - Hé bátyám, mit csinál, nem elég nagy a kár így is ? - De jó, hogy magához tért, jöjjön inkább segítsen, mert kettő már kikelt
Arivistus
2014. február 19. 11:44
.. és helyükre kerülnek a dolgok.
di maggio
2014. február 19. 11:21
A liberálnácik most örjönghetnek, Orbán végre a börtönbe került.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!