Papcsák ellen indul a NAV-botrány kirobbantója

2014. február 18. 09:30

Ángyán József mozgalmának, a Tisztesség és Emberség Szövetségének jelöltjeként, az Élőlánc Magyarország színeiben indulhat a választásokon Horváth András. A NAV-botrány kirobbantója lakóhelyén, Zuglóban lesz képviselőjelölt.

2014. február 18. 09:30

A Tisztesség és Emberség Szövetsége (TESZ) jelöltjeként, az Élőlánc Magyarország színeiben indul a választásokon Horváth András, az áfacsalási botrány kirobbantója – írja a hvg.hu. A hírt Ángyán József, a mozgalom kezdeményezője is megírta Facebook-oldalán kedden. Horváth lakóhelyén, a XIV. kerületben (Budapest 6. választókerülete) száll ringbe mások mellett a fideszes Papcsák Ferenccel és az MSZP-s Tóth Csabával.

A TESZ egyébként összesen 31 jelöltet szeretne állítani: Horváth mellett próbálkozik még az indulással többek között a devizahiteleseket védő Léhmann György ügyvéd, illetve Ács Sándorné, a kishantosi ökogazdaság vezetője is.

A mozgalom sajátossága, hogy jelöltjeikkel visszahívhatósági becsületszerződést íratnak alá, hogy bármikor elszámoltathatóak és felelősségre vonhatóak legyenek.

*

Ide kattintva megnézheti, hol állít jelölteket a Tisztesség és Emberség Szövetségének jelöltjei.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2014. február 18. 17:57
Mekk: sohasem voltam elvtársnő, tiltja a vallásom! mi van a zöld dossziéval? azt kellene az "úrnak" kinyitni, de csak csacsog hülyeségeket! vagy nem?
S0ma
2014. február 18. 14:26
Na, mit mondtam? Emberünk még miniszterelnök-jelölt lesz! :-))
Port Kennedy(Ausztralia)
2014. február 18. 14:09
A képen felemelt mutatóujjal látható. A választás után le fogja harapni saját ujját, mérgében.
Port Kennedy(Ausztralia)
2014. február 18. 14:04
Választást nyerni felkészült, rátermett ,és nem mellékesen jó kiállású jelölt szokott nyerni.(Általában.) Ránéz a választópolgár erre a TESZ-e / TOSZ-a, zavart tekintetű, pengeszájú, herélt óvodás külsejű kis emberre , és nem hogy a megválasztásától, de még az élettől is el megy a kedve. Hagyjuk már...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!