Szepessy: Aljasság volt ellopni a nevünket

2014. február 10. 18:28

Az Összefogás Párt elnöke szerint azzal, hogy a baloldal „ellopta” pártjának nevét, már el is vesztette a választást, hiszen szerinte a választók nem nézik jó szemmel, hogy már a baloldali összefogás választási neve is lopott.

2014. február 10. 18:28

„A mi nevünket elvették, ez aljasság, ennek következménye lesz. De biztos vagyok benne, hogy a baloldal ezzel a névtolvajlással el is veszítette a választásokat, ugyanis a magyar emberek, a magyar választók nem fogják jó szemmel nézni, hogy egy politikai erő úgy akar hatalomra jutni és kormányozni, hogy már a választási neve, a kampány neve is lopott, ezt nem lehet lenyelni” – fogalmazott Szepessy Zsolt, aki szlogen- és védjegylopás, valamint választási csalás miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Legfőbb Ügyészségen.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2014. február 10. 22:12
Nem értem. Eddig azt hallottam, hogy a Bajnaiék féle valami nem párt, nem is szerepelhetnek ezen a néven a szavazólapon. Ha így nevezik magukat, akkor ez Szepessynek egy óriási ingyenreklám, talán be is kerülnek.
Gépész53
2014. február 10. 22:03
Az összefogás nem név, hanem egy cselekvés. Ezért nem lehet védett. Erről a fazonról meg most hallottam először.
Akitlosz
2014. február 10. 21:37
Nem, hogy örülne, hogy így van egy témája, amivel bekerült a hírekbe. Eddig soha korábban nem hallottam erről a pártról semmit. Mivel a politikában nagyon népszerű szó az összefogás, ezért nem lennék meglepődve, hogy ha kiderülne, hogy direkt emiatt alapítottak ilyen nevű pártot, hogy egyszer majd követelőzhessenek csupán a nevük miatt.
states
2014. február 10. 20:04
Szétröhögöm magam, ha elveszik ennek a lúzer, balfasz baloldalnak a nevét is. Mindenesetre, ha megtörténik, akkor javaslom nekik, Összefosásra változtatni, csak egy betű a különbség, és jobban lefedi a baloldali valóságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!