Martin Schulz gratulált Orbánnak

2014. április 07. 17:29

Az Európai Parlament elnöke gratulált a magyar kormányfőnek az általa vezetett Fidesz országgyűlési választási győzelméhez hétfőn.

2014. április 07. 17:29

Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnöke hétfőn gratulált Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek az általa vezetett Fidesz országgyűlési választási győzelméhez. Az erről szóló rövid brüsszeli közlemény szerint a német szociáldemokrata politikus azt kívánta Orbán Viktornak: „használja fel bölcsen az ismét megkapott felhatalmazást” arra, hogy megfeleljen a polgárok belé vetett bizalmának, és hogy eleget tegyen Magyarország európai kötelezettségeinek.

Előzőleg Hannes Swoboda, az EP szocialista frakcióvezetője tett nyilatkozatot a magyar választás eredményéről, és abban azt hangsúlyozta, hogy az Orbán Viktor vezette kormányzatnak tiszteletben kell tartani az EU jogát és értékeit. A vasárnap éjjel ismertté vált választási adatok fényében Joseph Daul, a Fidesz politikai családjának számító Európai Néppárt vezetője már gratulált Orbán Viktornak.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2014. április 08. 21:13
én is gratulálok Martin Schulz-nak az eu méltó elnökének, az általános iskolai tanulmányai summa cum laude elvégzéséhez.
dick52
2014. április 08. 07:33
Egyáltalán tud írni és olvasni? / Német, német de DDR-s /
elfelejtette
2014. április 07. 21:53
Gyakorlatilag eldőlt, hogy az EU legitimnek tekinti-e ezt az eredményt vagy sem.
Qsza
2014. április 07. 21:50
A második internacionálé keretein belül tarthatna egy rövid foglalkozást Meseháziéknak, hogyan egyenek késsel-villával és hog ne gugoljanak az udvar közepére letolt gatyával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!