Fantomügyekkel kampányol a Fidesz az LMP szerint

2014. május 20. 14:53

Sallai Róbert Benedek szerint érthetetlen, miért kampánytéma az akác, mikor azt nem veszélyezteti az EU; a házi pálinkafőzés pedig nem befolyásolja a kereskedelmet.

2014. május 20. 14:53

Az LMP szerint a Fidesz a vidéken élők valódi problémái helyett olyan keveseket érdeklő „fantomkérdéseket” hangoztat EP-kampányában, mint például az akácfa, vagy a pálinkafőzés ügye. Meszerics Tamás, a párt EP-listavezetője és Sallai Róbert Benedek LMP-s országgyűlési képviselő erről kedden, Budapesten beszéltek újságíróknak. Sallai Róbert Benedek hangsúlyozta, nem is értik, miért vált kampánytémává az akác, amelyet szerintük valójában nem veszélyeztet az EU, a tervezett természetvédelmi és telepítési korlátok pedig nem vetik majd vissza sem a méhészetet, sem az akácra épülő más ágazatokat.

Sallai Róbert Benedek szólt arról is, hogy a kormány állításával szemben a házi pálinkafőzés nem befolyásolja érdemben a kereskedelmet, továbbá aláhúzta: a Fidesz nem volt hajlandó elfogadni az LMP azon javaslatait, amelyek érdemben javították volna az új földtörvényt. Meszerics Tamás kiemelte, az LMP Brüsszelbe kerülve a magyar vidék tényleges problémáival foglalkozik majd. Példaként említette, hogy pártjuk arra törekszik majd, hogy a területi alapú mezőgazdasági támogatásokat komplex segítséggé alakítsák át, amely összetettebben képes segítséget nyújtani minden vidéken élőn.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2014. május 20. 21:42
Naná. Sose nyert volna ha a valóságról beszél. Lásd még (majd) koncepciós perek a NOSZF-tól napjainkig. Orbán Sztálin legjobb tanítványa. A kis féreg.
VakzKommondor
2014. május 20. 15:00
A házi pálinkafőzés a legfontosabb pillérje a majdani nemzeti italboltoknak. mindkettő a kevesebb alkoholfogyasztáshoz vezet. Olyan fideszes módon. Vagyis hazugság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!