Paks: a hitelszerződés szövegét igényli az LMP

2014. május 18. 10:38

Közérdekű adatigényléssel fordul a miniszterelnökhöz, a nemzeti fejlesztési miniszterhez és a nemzetgazdasági miniszterhez az LMP, amely a paksi bővítést fedező hitelszerződés szövegének nyilvánosságra hozatalát sürgeti.

2014. május 18. 10:38

Szél Bernadett, az ellenzéki párt társelnöke az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta, növekvő aggodalommal figyelik „az orosz befolyás hazai térnyerését és a megfelelési kényszerben szenvedő kormány tevékenységét”.

Az LMP továbbra is a bővítési folyamat azonnali leállítását tartja az egyetlen racionális, a nemzet érdekének megfelelő döntésnek – közölte a képviselő.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2014. május 18. 15:18
Schiffer tanár úr kéreti az ATOM-dolgozatot, mert ki akarja javítani az esetleg előforduló helyesírási hibákat! Nem akarja Szél kisasszonyra bízni, mivel ő éppen olyan gyorsan olvas, ahogyan beszél, ez pedig hibára adhat okot! A tartalmat korrigálandó hatáskör amúgy sincs egyikőjükre sem rábízva , úgyhogy ez látszatcselekvés!
micream
2014. május 18. 12:45
ki gondolta volna, hogy nagy nehezen megszabadultunk az orosz befolyástól, erre a magyarkodók hívják vissza őket. és még csak tankok sem kellettek hozzá.
tango47
2014. május 18. 11:14
Honnan tudják, hogy mi a megfelelő lépés, ha nem is ismerik a feltételeket? Azért beszélni csak, hogy nehogy elfelejtkezzenek róluk nem érdemes.
kuwiq
2014. május 18. 11:01
inkább a jobbikkal kéne foglalkozni, ha már az orosz befolyást hánytorgatják fel
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!