Pásztor leköpése: Gaudi-Nagy felbujtó lehet

2014. június 26. 11:47

Nyilvános rendezvényen, csoportosan elkövetett garázdaságra és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésére való felbujtással gyanúsította meg Gaudi-Nagy Tamást a rendőrség Pásztor István vajdasági politikus leköpése kapcsán – tudta meg a Magyar Nemzet.

2014. június 26. 11:47

A VMSZ-es Pásztor István a köztársasági elnök meghívására vett részt a parlament alakuló ülésén májusban, amikor a Gaudi-Nagy vezette tüntetés résztvevői inzultálták és leköpték a politikust. 

Két nő után Gaudi-Nagy az ügy harmadik gyanúsítottja. A korábbi jobbikos politikust Nyilvános rendezvényen, csoportosan elkövetett garázdaságra és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésére való felbujtással gyanúsítják a Magyar Nemzet szerint. 

A lapnak Gaudi-Nagy azt mondta, hogy szerinte ez legfeljebb tettleges becsületsértésnek számít és nem követett el felbujtást. Hozzátette: ő amúgy sem büntethető, mert a képviselők politikai véleménynyilvánításuk miatt még utólag sem vonhatók felelősségre – idézi a lapot az Index.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
goldman
2014. június 26. 17:09
Átköltözött ide a kuruc.info vagy mi a fene?
magnamater
2014. június 26. 16:20
Ha a védett faj példánya mondja, gyomirtóval kiirtja a magyarokat,eleresztik a fülük mellett,noha utána igen sok magyart megöltek - Gaudi nem mondta, köpjék le, aki nem tetszik - megakadályozni se tudta - szerintem felbérelték a nőket, hogy Gaudit levadásszák
radical
2014. június 26. 15:36
Milyen cirkuszt csinál a hatalom egy köpés miatt!Szánalmas... Ebből is látszik hogy a politikusok érinthetetlenek bezzeg amikor napi szinten köpködnek le öreg magyar embereket vidék szerte a cigányok akkor abból nem csinálnak ilyen felhajtást! A szokásos kettős mérce...
==T==
2014. június 26. 14:00
*** meg a rendőrség a ***, meg az is, aki utasította őket. Ilyenkor bezzeg találékonyak, de ha valódi bűnözőket kellene megvádolni valamivel, akkor inkább lepattintják a sértetteket, vagy garázdaságnak titulálnak testi sértéses eseteket is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!