Liberálisok: Ne írja alá Áder a devizahiteles törvényt!

2014. július 07. 15:40

A Magyar Liberális Párt szerint a devizahitelesek megsegítését célzó törvény nem oldja meg az érintettek alapproblémáját és súlyosan sérti a jogbiztonságot, ezért a párt arra kéri Áder János államfőt, hogy ne írja alá a jogszabályt.

2014. július 07. 15:40

Bodnár Zoltán, a Magyar Liberális Párt gazdaságpolitikai főtanácsadója közleményben tudatta, hogy pártja arra kéri Áder Jánost: ne írja alá a devizahitelesek megsegítését célzó, pénteken elfogadott jogszabályt. A Liberálisok álláspontja szerint az elfogadott törvény nem oldja meg az érintettek alapproblémáját, ráadásul a jogbiztonságot is súlyosan sérti.

Bodnár közleményében bírálta, hogy a törvény visszamenőlegesen is beavatkozik a polgári jogi viszonyokba, és a magyar pénzintézeti rendszernek ezermilliárd forintos veszteséget okoz. A kormány ezzel „lesöpri magáról” a devizahitelesek problémáját és a főként külföldi, hitelező bankokkal szemben saját, hazai pénzügyi érdekeltségeit hozza helyzetbe – írta.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2014. július 08. 09:42
MagyarLiberális Párt? 1. Mitől magyar? 2. Hány tagja van a feleségén kívül? :) Fjodor Gabriella a bankok védőszentje. Gondolom, megéri neki. :)
basatu
2014. július 08. 05:33
És nektek ez miért rosz? Nos erre válaszoljatok libsik?
zoles
2014. július 08. 00:34
"Magyar Liberális Párt szerint" Az az Fodor Gábor szerint. Vagy már ketten vannak?
justiceforhungary
2014. július 07. 20:00
FODOR GÁBOR HAZAÁRULÓ !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!