Juhász Péter bepereli a Fidesz

2014. szeptember 12. 09:20

Jó hírnév megsértése miatt pert indít a Fidesz ellen Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke, a kormánypárt szerda esti közleménye miatt.

2014. szeptember 12. 09:20

Az Együtt-PM felidézte: a Fidesz szerda este kiadott sajtóközleményében az szerepelt, „azt régóta tudjuk, hogy az Együtt-PM egyes vezetőinek drogkereskedelemben van tapasztalatuk, hiszen Juhász Pétert, az Együtt-PM társelnökét kábítószer-csempészet miatt ítélte el jogerősen a magyar bíróság”.

A pártszövetség szerint a közleményben a becsület csorbítására alkalmas valótlan állítások, híresztelések szerepelnek, de büntetőjogi felelősség megállapítása helyett Juhász Péter, Budapest 5. kerületének polgármesterjelöltje polgári jogi keresetet nyújt be a Fidesszel szemben. Úgy véli, a kormánypárt megsértette jó hírnévhez való jogát. Az Együtt-PM politikusa becsülete megsértéséért 3 millió forint kártérítést követel a Fidesztől, melyet jótékony célra tervez felajánlani. Emellett Juhász Péter felszólítja a Fideszt, hogy vonja vissza az említett közlemény állításait, és nyilvánosan kérjen tőle bocsánatot.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karpo
2014. szeptember 14. 08:11
Juhász most veszélyes vizekre tévedt, ehhez tiszta alsógatya kellene és az övé nem az. Aztán majd természetesen koncepciós vizsgálatokat kiált, amikor majd előkerül a szennyese és tele lesz vele minden lap, ameddig a CEU-s haverok keze elér.
Julismama2
2014. szeptember 12. 14:59
Egy kis adalék a jó hírnévhez.. http://mno.hu/belfold/juhasz-petert-nem-talalta-a-birosag-1247483
qccqccqcc
2014. szeptember 12. 14:38
Ő csak szívott, nem terjesztett:-)
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2014. szeptember 12. 12:48
Pálinka mehet az való a tökös magyarnak. Ártalmatlan, gyerekeknek is ajánlják. Meg hát elviszi a vak komondor a balhét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!