Szanyi és a gój motorosok: fegyelmi lesz belőle?

2014. szeptember 30. 08:02

Elvesztette a fogadást a Gój Motorosokkal szemben Szanyi Tibor, a számlát viszont az EP-vel fizettette ki. Fegyelmi lehet belőle az MSZP-ben.

2014. szeptember 30. 08:02

2700 eurójukba kerülhetett az európai adófizetőknek Szanyi Tibor elveszített fogadása. Ennyi pénzből látta vendégül a szocialista európai parlamenti képviselő a gój motorosokat az uniós törvényhozás kontójára – írja az Index.

Az internetes portálnak a konkrét összeget nem árulták el, de a szokásos támogatásról kaptak felvilágosítást. A vendégek utazási költségeihez kilométerenként kilenc centtel járul hozzá az Európai Parlament. Brüsszel 1400 kilométerre van Budapesttől, így a gój motorosok 126 eurót kaptak fejenként. Mivel 12-en voltak, összesen 1512 eurót fizettek ki nekik. Étkezési támogatásként 40 eurót kaphattak, szállodai költségeiket pedig 60 euróig állták. 

Szanyi Tibor és a gój motorosok vezetője, Mészáros Imre tavaly szeptemberben kötött fogadást, miszerint ha a baloldal nyeri a parlamenti választást, akkor a gójok látják vendégül a szocialista politikust és csapatát, ha viszont a Fidesz újra kétharmaddal győz, akkor Szanyi Tibor állja a számlát.

Ha igaz a hír, Szanyi Tibor tette nem maradhat büntetés nélkül – nyilatkozta a Hír Televízió kérdésére az MSZP elnökhelyettese, Gőgös Zoltán.

„Hogyha ez igaz, akkor komoly fegyelmi eljárás elé néz. Gondolom, hogy ezt vagy tisztázza, vagy pedig vállalja a következményét, és hát ez szerintem nem maradhat valamilyen szintű büntetés nélkül” – fogalmazott.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2014. szeptember 30. 20:14
Ki lett közülünk azzal szegényebb,hogy néhány GOJ motoros jól érezte magát? Szép volt Szanyitól, hogy betartotta szavát
Ouroboros
2014. szeptember 30. 11:35
A Kapitány egy szarrágó, hogy az európai parlament kontójára állja a fogadását. Én nem tartanám túlzónak a mandátum megvonását sem.
S0ma
2014. szeptember 30. 11:12
Brüsszeli nívó.
BőröndÖdön
2014. szeptember 30. 09:55
Én kifizettetném szanyi-kapitánnyal az egész zsozsót...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!