Fásy Ádám: Csak a Fidesz

2014. október 12. 08:31

Fásy Ádám, Kis Grófo, Varga Viktor: parádés line-uppal búcsúztatta a kampányt Hoffmann Tamás, a Fidesz újbudai polgármestere.

2014. október 12. 08:31

Az újbudai Fidesz és Hoffmann Tamás polgármester Bikás parkban tartott kampányzáróján mások mellett fellépett Fásy Ádám és Zsüliett, Kis Grofó és Varga Viktor is – látható a 444 videóriportjában.

A fellépőkkel kapcsolatos kérdésre a következőt válaszolta Fásy Ádám: „Nincs más párt Magyarországon, csak a Fidesz, nem is értem a kérdést.” Az egyik résztvevő szerint „a boldogságukat, a fiatalságukat” köszönhetik a Fidesznek.

Molnár Gyula kampányzáróján a volt szocialista polgármester arról beszélt, bízik benne, hogy képes lesz visszahódítani a négy éve elvesztett kerületet.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. október 12. 18:58
Nahát, meglelte a neki való helyet a Mester :) Illenek egymáshoz a fidesszel – egyiknek sem kell szégyenkeznie a másik előtt szellemiekben.
Andre1bp
2014. október 12. 15:50
Féltik a munkájukat a TV2 Édes élet szereplői, ezért nyalják most a Fidesz seggét.
gwrf
2014. október 12. 15:19
azért nagy kár, hogy nincs időgép. Ezt a filmet visszavinném 1990-be, a Listen to your heart-os kampány idejére, és levetíteném a srácoknak.
heep
2014. október 12. 14:58
A Fásyval a Fidesz is lement a Marianna árok mélyére. Ezek után semmi erkölcsi alapja nincs a Fidesznek, hogy bármelyik, a ballibet, támogató személyt ekézze a múltja, erkölcs, személyisége miatt. Fásy, Zoltai, Tasnádi. Ezekre ki adott felhatalmazást a Fidesznek azok közül akik rájuk szavaztak? Tényleg elvesztette a realitásérzékét, a veszélyérzékét a Fidesz. Azt hiszik, hogy nekik már senki és semmi sem árthat. Nagy pofára esés lesz ennek a vége, idővel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!